Erdoğan terör konusunda sert konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gemi indirme töreninde konuştu, "terör konusunda bize kimse ders veremez, mücadelemiz devam edecek" dedi

Erdoğan terör konusunda sert konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan MİLGEM Projesi Kapsamında İnşa Edilen Üçüncü Geminin Denize İniş, Açık Deniz Karakol Gemisi Projesi Birinci Gemisi Blok Kızağa Koyma ve İkinci Gemisi Sac Kesim Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Terör örgütlerine destek verenlere de seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Proje ürünü örgüt DEAŞ'a karşı sahada göğüs göğüse çarpışan tek NATO müttefiki olarak bu konuda bize kimse ders veremez.” dedi.

“Teröristlere müsamaha göstermemizi bizden bekleyemez”

Türkiye'nin, bölgesinde küresel bir aktör konumuna geldiğini de sözlerine ekleyen Erdoğan, “Özellikle kendilerine yönelik en küçük saldırı olduğunda on binlerce kilometre öteden gelip ortalığı yıkanlar, sınırımızın hemen dibindeki teröristlere müsamaha göstermemizi bizden bekleyemez.” ifadelerini kullandı.

“Terörle mücadelemiz devam edecek”

“Terörün her türlüsüne karşı verdiğimiz mücadele sınır içinde ve sınır dışında sürecek. Proje ürünü örgüt DEAŞ'a karşı sahada göğüs göğüse çarpışan tek NATO müttefiki olarak bu konuda bize kimse ders veremez. Özellikle kendilerine yönelik en küçük saldırı olduğunda on binlerce kilometre öteden gelip ortalığı yıkanlar, sınırımızın hemen dibindeki teröristlere müsamaha göstermemizi bizden bekleyemez. Türkiye son yıllarda gerçekleştirdiği atılımlarla bölgesinde önemli bir küresel aktör konumuna gelmiştir. Rakamlara baktığımızda, 2002'de sadece 62 savunma projesi yürütürken bugün bu sayının 750'yi geçtiğini görüyoruz.”

 

Exit mobile version