Fatih Erbakan: “(Muharrem İnce hakkında) Bu kararın arkasında bir kumpas olduğu ortada”

Fatih Erbakan: "(Muharrem İnce hakkında) Bu kararın arkasında bir kumpas olduğu ortada"

Tekrar Refah Partisi Genel Lideri Fatih Erbakan, Muharrem İnce’nin seçimden cesaretine ait “Bu kararın gerisinde bir kumpas olduğu ortada.
Yeniden Refah Partisi Genel Lideri Fatih Erbakan, TRT Haber canlı yayınında konuştu. Memleket Partisi Genel Lideri Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmeyi ortadan kaldırmak pahalandıran Erbakan, “Muharrem İnce’nin yönlendirmeyle seçmenlerinin değerli bir kısmı sandığa gitmeyecek” yorumunu yaptı.

“Türk siyaseti daha evvel de bu tıp kumpaslara maruz kalmıştır”
İnce Doğum tezlerine da değinen Erbakan, “Türk siyaseti daha evvel de bu çeşit kumpaslara maruz kalmıştır. Çok benim CHP’deki topluluklar yayınlıyorlar.Toplumsal çevreler için çoğunlukla uğraşıyorlar.Bunlar muhalefetteki partilerin içinde bulunduğu konum problemli bir durum olduğunu gösteriyor” diye konuştu.

“Muhalefetin çeteler, şantaj ve kaset kumpasları ile kendilerinin anlanması için kusur”
Muhalefetin “kaset” ve gibisi varsayımlarla getirilmesi getirilmesi pahalandıran Erbakan, “Çeteler, bilinmeyen para sonuçları, siyasetin dış dizayn edilmeye çalışılması, şantajlar, kaset kumpasları.. Muhalefetin aksesuarlarının bir kendileri için bir yıpranma” kullanılması.

İnce’nin seçmenlerinin değerli bir parçası sandığa gitmez
İnce’nin adaylıktan çıkmasının sandığa nasıl yansıyacağı kestiriminde de bulunan Erbakan, şunları söyledi:
“Muharrem İnce’nin yönlendirmeyle seçmenlerin değerli bir parçası sandığa gitmeyecek. Gidenlerin hepsi de sayın Kılıçdaroğlu’na oy verecek diye kesinleşir. Bir kıta öteki adaya bir dünyaya da sayın Cumhurbaşkanımıza oy vereceğini iddia ediyorum.”

Exit mobile version