Fatih Portakal Altılı Masa’nın adayını açıkladı

Millet İttifakı'nın adayının artık belli olduğunu belirten Fatih Portakal, adayın kesinlikle Kemal Kılıçdaroğlu olacağını söyledi

Fatih Portakal Altılı Masa'nın adayını açıkladı

Altı muhalefet liderinin bir araya gelerek oluşturduğu Altılı Masa’nın Güçlendirişmiş Parlamenter Sistem Anayasa Değişikliği Önerisi tanıtım toplantısı,  dün Ankara’da yapıldı.

Toplantıya katılan gazetecilerden biri olan  Fatih Portakal da,  toplantı esnasında aldıoğı notlarını ve fikirlerini YouTube kanalı üzerinden yaptığı canlı yayında değerlendirdi.

Fatih Portakal, 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının net olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacağını söyledi

“Aday Kılıçdaroğlu olacak”

Fatih Portakal, adayın kim olacağıyla ilgili iddiasını şöyle açıkladı: “6'lı masanın adayı net bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu. Anlatılan adaya uyan vasıfların hepsi Kemal Kılıçdaroğlu'nda. Yaş olarak 73 yaşında, bir daha siyasete dönemeyecek, Meral Akşener zaten 'ben başbakan olmak istiyorum' dedi. Aylardır Güneydoğu'ya, Doğu Anadolu'ya giden bir CHP var. HDP seçmeninin oy verebileceği, kilit parti HDP'nin seçmeninin oy verebileceği bir insandan bahsediyoruz. O yüzden altılı masanın adayı eğer dışarıdan aday olmazsa yüzde 99,9 Kemal Kılıçdaroğlu.”

Exit mobile version