GÜZEL Parti Genel Lideri Akşener’in 1 yıl önce attığı temel ortadan kaybolan

GÜZEL Parti Genel Lideri Akşener'in 1 yıl önce attığı temel ortadan kaybolan

Karaman’ın Ermenek ilçesi, AK Parti Ermenek İlçe Lideri Mevlüt Sarıtaş, UYGUN Parti Genel Lideri Meral Akşener, tarafından 1 yıl önceki ilçelerinde temeli atılan kapalı Pazar yerinde bağırdığını söyledi.
Akşener, 1 yıl önceki DÜZGÜN Partili Ermenek Belediye Lideri Atilla Zorlu’nun daveti üzerine Türk Lisan Bayramı aktiflikleri ile açılış ve temel atma merasimlerine katılmak üzere ilçeye geldi. Akşener, belediye tarafından düzenlenen açılış ve temel atma merasimlerine katıldı. Akşener, düzenlenen merasimle Ermenek Kapalı Pazar yerinin çatısını attı. Ortadan geçen 1 yıl boyunca Akşener’in temel attığı kapalı pazar yeri ile ilgili bir çalışma yapılmadı. Temeli atılan pazar yerinin hedef alan ise yolcu araçlarını koyduğu otopark oldu.

“1 yıllık bir geçmişe sahip inşaat yok, yalnızca fotoğrafı var”
AK Parti Ermenek İlçe Lideri Mevlüt Sarıtaş, ÂLÂ Parti Genel Lideri Meral Akşener’in attığı temele ne olduğunu merak ederek tabir ederek, “14 Mayıs 2022’de Meral Akşener ve o gittiği GÜZEL Partili Belediye Lideri Atilla Şiddetli, inişe geçtiği yerde bir merasimle temel atmıştı. . Bugün hala temel ortada yok, inşaat da yok. Bir yılın evliliğine ortak temeli atılan yerde kuruluş fotoğrafı var” dedi.

Exit mobile version