HDP’ye bakanlık verilebilir diyen CHP’li Tekin’den, “kırgınım” sitemi

HDP'li vekillere bakanlık verilebilir sözleri sonrasında tepkilerin odağında olan CHP'li isim Gürsel Tekin, Kemal Kılıçdaroğlu'na kırgınım dedi.

HDP'ye bakanlık verilebilir diyen CHP'li Tekin'den, "kırgınım" sitemi

Siyasi gündemde son dakika gelişmelerine yenisi eklendi. CHP'nin önemli isimlerinden biri olan Gürsel Tekin, çıktığı bir yayında Kemal Kılıçdaroğlu için kırgın olduğunu ifade ederek sitemini dile getirdi.

Son haftalarda eleştirilerin odağında olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, son açıklamasında, “HDP'li vekillere bakanlık verilebilir” sözleri sonrasında tepki çekmişti.

Millet İttifakı ile 6'lı masada Cumhurbaşkanlığı seçimleri için toplantılarını sürdüren Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Tekin için Yetkisi yok sözlerini sarfetmişti.

 Karar TV Youtube kanalında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un konuğu olan Gürsel Tekin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile açıklamaları değerlendirdi. Tekin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na “Yetkisi yok” sözleri nedeniyle kırgın olduğunu söyledi.

Tekin: “Yetkisi yok, etkisi yok falan.. Böyle laf olur mu?”

Kılıçdaroğlu'na kırgın olduğunun altını çizen CHP'li Tekin, Kılıçdaroğlu'nun “Yetkisi yok” lafıyla ilgili “Böyle laflar olur mu. Yetkisi yok, etkisi yok.. Kaldı ki benim bu konudaki hassasiyetimi en iyi bilen o. Genel başkanımızın etrafında Dersim meselesinde ben vardım. Benden mevsimlik bir şey bekleyemezsin. En iyi sen bilirsin sayın genel başkan. Onun için kırgınım yani” ifadeleriyle sitemini dile getirdi.

Exit mobile version