İçişleri Bakanı Soylu: “Suriye’nin kuzeyiyle, Irak’ın kuzey toplu iğne ucuna kadar bir tek terör yuvası olmayacak”

İçişleri Bakanı Soylu: “Suriye'nin kuzeyiyle, Irak'ın kuzey toplu iğne ucuna kadar bir tek terör yuvası olmayacak”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beylikdüzü Balık Hali’ni ziyaret etti. Soylu, “Suriye’nin kuzeyininle, Irak’ın kuzey toplu iğne ucuna kadar bir tek terör yuvası olmayacak” dedi.
İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Beylikdüzü Balık Hali’nde balıkçı esnafıyla bir ortaya çıktı. Esnafın ağır ilgisiyle karşılaşan Soylu, daha sonra seçim otobüsüne bindiği yere buraya seslendi.
‘Depremzedeleri bir yılda konutlarına kavuşturacağız’
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Tayyip Erdoğan diyor ki, gidişatı bütün Türkiye’de, İstanbul başta olmak üzere gerçekleştireceğim. Hem yarısından, yarısından da biz alacağız. Tayyip Erdoğan bunları mı yapıyor? Tayyip Erdoğan ki diyor ki, evet 6 Şubat’ta büyük bir zelzele oldu. Allah nasip edecek. Afetzedelerimizi, depremzedelerimizi bir yılda konutlarına kavuşturacağız. Tayyip Erdoğan bunları mı yapıyor? Tayyip Erdoğan dediğini mi yapıyor? Allah razı olsun. Artık değerli kıymetli hemşehrilerim Tayyip Erdoğan diyor ki Türkiye’de evet terör terörist bundan 5-6 yıl önce dağlarda 3 bindi. Artık diyoruz ki 83’e düştü. Dün de iki tane terörist tepeledik, Diyarbakır’da. Artık Allah nasip edecek burada huzurlarınızda şu gök olayı olsun. Şu gecenin seheri görmek olsun. 29 Ekim 2023 tarihinde bu yöre dağlarında, cumhuriyetin 100. yılında bir tek terörist olmayacak, olmayacak.” diye konuştu
“Suriye’nin kuzeyiyle, Irak’ın kuzey toplu iğne ucuna kadar bir tek terör yuvası olmayacak ve hepsini temizleyecek”
Bakan Soylu, Türkiye’nin ve hudutların terörden büsbütün kurtarılacağını belirterek, “Sadece o denli değil, Irak’ın kuzeyi ve Suriye’nin orda terör devleti kurup, orada terörün inleri var. Onu yapmaya çalışanlara tam 5 askeri operasyonla bir arada hadlerini bildirdik. Pençe -Kilit, not vakitte Zeytin Kısmı, Barış Pınarı, Barış Kalkan’ı ve bütün eşyalar birlikte Fırat Kalkanı’yla birlikte hadlerini bildirdi.Artık burada size bir şey daha söylüyoruz.Gelecekte Allah nasip olacak ve Suriye’nin kuzeyiyle, Irak’ın kuzeyiyle toplu iğne ucuna kadar bir tek terör yuvası olmayacak ve hepsini temizleyecekler. Mayıs’ta seçtikten sonra yeniden Allah nasip edecek. O Amerikalı generaller salya sümük ağlayarak çok daha taziye konuta göndermeyen namerttir.” dedi.
Soylu, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek kelamlarına şöyle devam etti,
“Şimdi bu Bay Bay Kemal’e 3 tane koyun ayetiniz güdebilir mi? Bu ülke nasıl yönetilecek? Koyunları yarım saat içinde kaybolur. Biliyorsunuz koyunların bir huyu var. Akşam konutlarına dönerler. Yanlışsız mı? O konutuna de çıkışız yolu da kaybetme. Kendi meskeninin yolunu bulamaz. Lakin ona bir güzellik olsun. 14 Mayıs’tan sonra TikTok çekmeyi çok seviyor ya. Meskeninin mutfağında oturacak, uzunluğuna TikTok çeksin.” varlık bulundu.
Bakan Soylu, “Şimdi ne oldu? Türkiye battı mı? 3 bin dolardan 10 bin dolar geldi. Artık Allah nasip etmezse 16 bin dolar gelecek. Bunları kim yapacaklarını biliyor musunuz? Bunu Amerika yapmayacak. Bunu şu mecmuaları basıp da Tayyip Erdoğan’ı kapak yapanlar yapmayacaklar. Pazar akşamını bizlerle kapak görüşüyoruz. Bunu bu millet yapacak inşallah. Buna hazır mısınız? Tayyip Erdoğan gitsin diyenler ne diyorlar? Tayyip Erdoğan gitsin diyenler diyorlar ki Kuzey Suriye’yle Kuzey Irak’ta terör devleti kurulacak diyorlar. Türkiye’de buna devam edecek misiniz? Tayyip Erdoğan gitsin diyenler diyorlar ki, Apo ile Selo özgür bırakılacak. Buna devam edecek misin?” diye konuştu
Öte yandan otobüsün üzerinde konuşma yapan Bakan Soylu, mutlaka birlikte söylediği ‘Duyanlara duymayanlara’ müziğinin kısa bir kısmını söyledi.

Exit mobile version