İmamoğlu ve Yavaş, Meral Akşener ile bir araya geliyor

İyi Parti'nin 6'lı masadan kalkması sonrası Ankara'da kritik bir görüşme gerçekleşecek. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, İyi Parti Lideri Meral Akşener'le bir araya gelecek.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Millet İttifakı’na dair açıklamaları ve Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP’li iki belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı önermesi üzerine CHP’nin belediye başkanları Ankara’ya geldi.

İyi Parti’nin 6’lı masadan kalkması sonrası Ankara’da kritik bir görüşme gerçekleşecek. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, İyi Parti Lideri Meral Akşener’le bir araya gelecek.

Akşam saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya gelen CHP’li belediye başkanları, bugün de CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Görüşmeye depremden etkilenen Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş dışındaki belediye başkanlarının tümü katıldı.

 

imamoğlu yavaş meral akşener

Belediye başkanlarından Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek

Görüşmeden sonra açıklama yapan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP’li 11 belediye başkanının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini ilettiklerini söyledi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından sürpriz bir görüşme erçekleşecek.

İmamoğlu ve Yavaş, Meral Akşener’le görüşecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Akşener’le görüşmesine onay çıktı.

İki büyükşehir belediye başkanı, Meral Akşener’i masaya dönmesi için ikna etmeye gidecek.

Görüşmenin İyi Parti Genel Merkezi’nde olmayacağı ve farklı bir mekanda gerçekleşeceği öğrenildi.

Exit mobile version