İmamoğlu ve Yavaş’tan video: Gençler, kazanıyoruz

İmamoğlu ile Yavaş Ankara Mitingi öncesi birlikte video yayımladı. Video, "Gençler, sizlere güveniyoruz. Aramızda kalsın, sizlerle birlikte kazanıyoruz" notuyla paylaşıldı.

İmamoğlu ve Yavaş'tan video: Gençler, kazanıyoruz

Türkiye 14 Mayıs’ta milletvekili genel seçimi ve cumhurbaşkanı seçimi için sandık başına gidiyor.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Mitingi öncesi birlikte video yayımladı.

Video, “Gençler, sizlere güveniyoruz. Aramızda kalsın, sizlerle birlikte kazanıyoruz.” notuyla paylaşıldı.

Ekrem İmamoğlu videoda yer alan konuşmasında; “Allah’ın izniyle gençler tarih yazacak. Bu arada aramızda kalsın başkanım kazanıyoruz. Gençler bunu bilsin” dedi. 

“GENÇLER, BU SEÇİMİN ANAHTARI SİZİN ELİNİZDE”

Videoda Ekrem İmamoğlu gençlere şu sözlerle seslendi:

“Ankara’dayız Mansur başkanımla birlikte sizi konuşuyoruz gençler. Bu seçimin anahtarı sizin elinizde. Ülkenin bugününe de yarınına da sizler karar vereceksiniz. Sizin desteğinizle, oyunuzla bu işi birinci turda bitirip 15 Mayıs’ta ülkeyi huzura kavuşturabiliriz. Hileden hurdadan medet umulmaması için, kötü emellere fırsat verilmemek için 14 Mayıs’ta bu işi bitirmeliyiz. Biz geleceği sizlerle birlikte hayal edecek, birlikte çalışacağız. Yeter ki siz bize inanın, bize güvenin.”

“BU İŞİ İLK TURDA BİTİRELİM”

Ekrem İmamoğlu’ndan sonra söz alan Mansur Yavaş ise şöyle konuştu:

“5 milyon genç ilk kez oy kullanacak. Değişimi onların gücüyle enerjisiyle sağlayacağız. Ben gençlere güveniyorum. Onların şüphelerini kaygılarını da anlıyorum. Hepsini konuşur çözeriz. Biz buradayız. Vatanın her karış toprağını kutsal bilenleriz. Bu ülkenin hiç bir sorunu çözümsüz değil. Bu ülkenin gençleri de sahipsiz değil. Güzel günleri ertelemeye gerek yok. İlk turda bitirmemiz lazım. Haydi gençler 14 Mayıs’ta sandığa gidelim bu işi ilk turda birlikte bitirelim.”

 

Exit mobile version