İşte Ankara kulislerinde bakanlık için adı geçen isimler! Berat Albayrak, Hakan Fidan, İbrahim Kalın…

Ankara kulislerinde hangi isimlerin yeni kabinede yer alacağı büyük merak konusu. Konuşulan son bilgilere göre Berat Albayrak, Hakan Fidan ve İbrahim Kalın’ın yeni kabinede yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yeni kabinede kimlerin yer alacağı merak konusu. Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcıyla birlikte ilk bakanlar kurulunun nasıl şekilleneceği önemli bir konu haline geldi.

Başkan Erdoğan’ın A takımında, yeni kabinede kimlerin yer alacağına dair spekülasyonlar devam ediyor. Berat Albayrak, Hakan Fidan ve Mehmet Şimşek gibi isimler üzerinde dikkatler yoğunlaşıyor. Özellikle Mehmet Şimşek’in ekonomi yönetimine yer alması bekleniyor.

Kalın MİT’e Fidan Dışişleri’ne

Ayrıca, sürpriz bir şekilde Berat Albayrak’ın da kabinede yer alabileceği konuşuluyor. İbrahim Kalın’ın MİT için adı geçerken, Hakan Fidan’ın Dışişleri Bakanı görevini yürüteceği ifade ediliyor.

Milli Savunma Bakanlığı için Yaşar Güler olacağı konuşulan bilgiler arasında. Ali Yerlikaya’nın da İçişleri Bakanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Başkan Erdoğan’ın yeni kabinede nasıl bir yol haritası izleyeceği ve hangi isimleri tercih edeceği merakla bekleniyor. İşte kulislerde adı geçen o isimler…

İşte Ankara kulislerinde bakanlık için adı geçen isimler! Berat Albayrak, Hakan Fidan, İbrahim Kalın...

 

Exit mobile version