İstiklal Marşı’nın 10 kıtası ayakta okundu! Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan gençlere mesaj

Gençlik Liderlerine yönelik Mersin Silifke’de bakanlığa ait gençlik kamplarında düzenlenen eğitim  toplantısına Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu canlı bağlantı ile katılarak gençlere tavsiyelerde bulundu.

İstiklal Marşı'nın 10 kıtası ayakta okundu! Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan gençlere mesaj

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde göreve yeni başlayan Gençlik Liderlerine yönelik Mersin Silifke’de bakanlığa ait gençlik kamplarında düzenlenen eğitim 
toplantısına Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu canlı bağlantyla katılarak gençlere tavsiyelerde bulundu.

İstiklal Marşı 10 kıta okundu

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Gençlik Genel Müdürü Emre Topoğlu da liderlere bilgilendirme ve motivasyona yönelik konuşmalar yaptılar. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın konuşması sırasında İstiklal Marşı’mızın tamamını okuma çağrısına olumlu cevap veren bir gençlik merkezi müdürü mikrofonu alarak İstiklal Marşı’mızı 10 kıta olarak ezberden okumaya başladı.

Henüz 4. kıta okunurken programa katılan 500’ü aşkın GSB gençlik çalışanı birden ayağa kalktı ve İstiklal Marşı’mızın tüm kıtalarını ezbere okunmasına eşlik etmeye başladı ve son mısrasına kadar aynı şekilde eşlik ettiler.

Oluşan müthiş tabloya alkışlar ile karşılık veren bakanlık yöneticileri programın bitiminde “Ne mutlu size ne mutlu sizi yetiştiren anne babalara” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Exit mobile version