İYİ Parti ve Barış Yarkadaş arasında gerginlik zirve yaptı

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti'yle ilgili iddialarda bulunan Barış Yarkadaş hakkında; suçu Bildirmeme ve iftira suçlarından partisi adına suç duyurusunda bulundu.

İYİ Parti ve Barış Yarkadaş arasında gerginlik zirve yaptı

2023 seçimlerine 9 ay gibi bir süre kalmışken ülke gündemi durmak bilmiyor. 6'lı masada yaşanan tartışmalar istifa ve suç duyurularına kadar uzandı.

TV100'de katıldığı bir televizyon programındaki İYİ Partililerin HDP oylarıyla seçilen belediyelerden ihale aldığını belirten Barış Yarkadaş'ın “Şimdi siz HDP'li seçmenin yerel seçimde oyunu alacaksınız, HDP'li seçmenlerin katkısıyla seçilen büyükşehir belediye başkanlıklarının dağıttığı dairelerin daire başkanları olacaksınız, genel müdürleri olacaksınız, yakın çevreniz büyükşehir belediyelerinden ihale alacak. Tek tek biliyorum bana söyletmesinler. Beni konuşturmasınlar.” sözleri İYİ Parti'yi harekete geçirdi

İYİ Parti suç duyurusunda bulundu

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Barış Yarkadaş'ın iddiaları üzerine İYİ Parti adına 'suçu bildirmeme' ve 'iftira' suçlarından suç duyurusunda bulundu.

Yarkadaş canlı yayında cevap verecek

Barış Yarkadaş, kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan İyi Parti'ye canlı yayında cevap vereceğini söylerken, park-bahçe vurgusuyla da bir göndermede bulundu.

Exit mobile version