İYİ Partili isimlerden değişim çıkışı: Taleplerimiz dikkate alınmazsa yeni bir genel başkan ile yola devam edeceğiz

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyeleri Ethem Baykal, İsmet Koçak, Adil Erkoç ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Arzum Önşen, "Ortak Akıl Platformu" kurulduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada "Taleplerin muhataplarınca dikkate alınacağını ummaktayız. Dikkate alınmaması halinde, önümüzdeki kongrede partimizin kuruluş ilkelerimize bağlı yeni bir kadro ve genel başkan adayı ile yola devam edeceğimizi Türk milletine saygı ile duyururuz." denildi.

İYİ Partili isimlerden değişim çıkışı: Taleplerimiz dikkate alınmazsa yeni bir genel başkan ile yola devam edeceğiz

İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Etkem Baykal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ortak Akıl Platformu kurulduğunu duyurdu. Baykal paylaşımında “Taleplerin muhataplarınca dikkate alınacağını ummaktayız. Dikkate alınmaması halinde, önümüzdeki kongrede partimizin kuruluş ilkelerimize bağlı yeni bir kadro ve genel başkan adayı ile yola devam edeceğimizi Türk milletine saygı ile duyururuz.” ifadelerine yer verdi.

Twitter’dan paylaşılan 2 sayfalık açıklamada, İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyesi Ethem Baykal’ın yanı sıra Genel İdare Kurulu üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen’in, Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyesi İsmet Koçak’ın ve Kurucular Kurulu üyesi Adil Erkoç’un isimleri “Ortak Akıl Platformu Tanıtım Kurulu” sıfatıyla yer aldı.

Exit mobile version