İYİ Partili Vekilin Meclisteki görüntüsü büyük tepki topladı

Meclis'teki yapılan bütçe görüşmeleri sırasında İYİ Parti Milletvekili Ahat Andican, sandalyeye ayağını uzatarak oturdu. İyi Partili vekilin fotoğrafı sosyal medyada patlayınca büyük tepki çekti.

TBMM'de bütçe görüşmeleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Her yıl yapıldıı gibi bu yıl da Genel Kurul, bütçe teklifi görüşmelerinin başlaması ile kamuoyunun gündemine oturdu.

Bütçe görüşmeleri sık sık çıkan tartışma ve kavgalarla gündemden düşmezken, bazen de milletvekillerinin görüşmeler esnasındaki hareketleri gündem oluyor. Bu kez İYİ Partili Ahat Andican tepki çeken bir olaya yol açtı.

İyi Partili vekilin fotoğrafı tepki çekti

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bütçe görüşmelerin devam ettiği esnada , İyi Parti İstanbul Milletvekili Ahat Andican'ın fotoğrafı tepki çekti. 

Ayağını koltuğa uzattı

Andican'ın, Ticaret Bakanlığı'nın bütçesinin görüşülmesi devam ederken, ayağını yanındaki koltuğa uzatıp oturduğu görüldü.

Diğer vekillerin tavırları da olay olmuştu

Genel Kurul'a katılmayan İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da bütçe görüşmeleri sırasında sosyal medya hesabından paylaştığı komik videoyla tepki çekmişti.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise, Meclis'te görüşmeler sırasında telefonunu çıkarıp kumar oyunu poker oynamayı tercih etmişti.

İYİ Partili Vekilin Meclisteki görüntüsü büyük tepki topladı

Exit mobile version