Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sözleri Sonrasında Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuldu

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Teşkilatı'nı 'uyuşturucu ticaretine göz yummak' ile suçlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Derin Yoksulluk Ağı kurucusu Hacer Foggo ile bir video yayımlayarak “Türkiye’de bir metamfetamin salgını var. Sarayın düzeni bu salgını besliyor” ifadelerine yer verdi. Kılıçdaroğlu, metamfetamin tehlikesine dikkat çekerek “Türkiye’de metamfetamin salgını var. Sarayın düzeni salgını besliyor. Breaking Bad Süleyman çocukların zehirlenmesine göz yummuştur” dedi. CHP lideri, “Bakmayın ‘okul önünde uyuşturucu satanın bacaklarını kırarız’ palavrasına. Bugün size Sarayın kara para ile bu zehiri nasıl sokaklarımıza davet ettiğini anlatacağım. Kirli paranın sonucudur bu” ifadesini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı Kılıçdaroğlu'nun paylaşımıyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Sosyal medyadan yapılan açıklamada Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.

EGM SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUCAĞINI AÇIKLADI

EGM'den yapılan paylaşımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı 'Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak'la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.” ifadelerine yer verildi.

 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sözleri Sonrasında Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuldu

 

Exit mobile version