Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı’na yanıt! “Gaddarsın, Yasakçısın”

CHP'nin başörtüsü teklifinden doğan Kemal Kılılçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki polemik giderek büyüyor. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a hitaben yaptığı paylaşımda oldukça sertti.

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı'na yanıt! "Gaddarsın, Yasakçısın"

CHP'nin başörtüsü teklifi ve iktidarın bu teklifi anayasa değişikliğine taşıma isteğiyle fitilenen tartışmalar Türkiye'nin gündemindeki yerini koruyor. Kılıçdaroğlu son paylaşımında Erdoğan'ı hedef aldı.  Erdoğan'ın samimiyetine güvenmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu Erdoğan'a sert çıktı.

[ilgili-haber=984]

“SİNSİ BİR AJANDAN YOKSA VARIM” DEMİŞTİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın yeşil ışık yakmasına “Samimiysen, sinsi bir ajandan yoksa varım” demişti ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan takip eden günlerde söz konusu teklifi iyice genişleterek aile kavramından, eş kavramına, medeni durum tanımlarının yenilenmesine kadar genişleteceğini açıklamıştı. 

[ilgili-haber=1024] 

[ilgili-haber=997]

CUMHURBAŞKANI'NIN AÇIKLAMASINI ALINTILADI

Kılıçdaroğlu,  Erdoğanın açıklamasını alıntılayarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. “Beklediğim gibi Erdoğan, başörtülü kadınları rehine olarak elinde tutabilmek için, konuyu alakasız yerlere taşıdın. Samimi değilsin. Zorbasın. Milletimiz görsün istedim ve sen gösterdin. Sen kim, “Özgürlükçü Anayasa” yapmak kim. Sen yasakçısın, sen gaddarsın. Asla şaşırtmazsın.” diyerek Erdoğanın anayasayı yenileme kisvesi altında siyasi rehineler yaratmak peşinde olduğunu söyledi.

 

[ilgili-haber=1023]

 

 

Exit mobile version