Kılıçdaroğlu yeni A Takımı’nı açıklıyor

Kılıçdaroğlu yeni A Takımı'nı açıklıyor

CHP’de yapılan seçimlerden sonra A Takımı’nda değişiklik için son aşamaya gelindi. Geçtiğimiz hafta MYK üyelerinin istifalarını sunmasının ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak son toplantı bugün gerçekleşecek.

CHP’de seçimlerden sonra açığa çıkan A Takımı’nda değişiklikte sona gelindi. Geçtiğimiz hafta Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan ve istifalarını sunan MYK son kez bugün toplanacak. Kılıçdaroğlu’nun teşekkür etmesi ve yeni MYK’ya dair bilgi vermesi beklenen toplantının ardından CHP’nin yeni A Takımı’nın açıklanması bekleniyor.

14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrası CHP’de ilk revizyon bugün olacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta istifalarını sunan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleriyle toplantı yapacak.

CHP’de seçimlerden sonra açığa çıkan A Takımı’nda değişiklikte sona gelindi. Geçtiğimiz hafta Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan ve istifalarını sunan MYK son kez bugün toplanacak.

Kılıçdaroğlu’nun teşekkür etmesi ve yeni MYK’ya dair bilgi vermesi beklenen toplantının ardından CHP’nin yeni A Takımı’nın açıklanması bekleniyor.

Exit mobile version