Konya milletvekilleri mazbatalarını aldı

Konya milletvekilleri mazbatalarını aldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) görev alacak 28. dönem Konya milletvekilleri mazbatalarını aldı.
Konya Adliye Sarayı Konferans Salonu’nda düzenlenen törende saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Seçim Kurulu Müdürü Ahmet Kiraz, “TBBM’ye aygıtı temsil etmek üzere Konya’dan seçilen milletvekillerimize hayırlı uğurlu olsun. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Seçimlerin Konya’mıza gerçekleştirmeye ve büyük Türk milletine hayırlı olsun, uğurlamayı dileyerek, yeni seçilen milletvekillerimize görevlerinde başarı diliyoruz” dedi.
İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Salih Zeki Bilgin de, “Milletvekilliği seçimlerinin cihaze, milletimize ve seçilen milletvekillerimize hayırlı olsun ve uğurlu olsun. Bu seçimlerin evinin ve Konya’mızın evlerinin gerçekleşmesinin önlenmesine, seçilen vekillerimizin de sağlık ve esenlik bu çok önemli ve şerefli görevi ifa ederek cihazıin denetiminin içinde bulunmasını canı gönülden temenni ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından AK Parti Milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Selman Özboyacı, Meryem Göka, Mehmet Baykan, Ziya Altunyaldız, Latif Selvi, Mutafa Hakan Özer, CHP Milletvekilleri Barış Bektaş ile Hasan Ekici, MHP Milletvekilleri Mustafa Kalaycı ve Konur Alp Koçak, İYİ Parti Milletvekili Ünal Karaman, Yeniden Refah Partisi Milletvekili Ali Yüksel mazbatalarını aldı. Daha sonra tören sona erdi.
Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, milletvekili yakınları ve partililer de katıldı. AK Parti Milletvekili Abdullah Ağralı ise mazbata törenine katılmadı.

Exit mobile version