Mansur Yavaş oyunu Ankara’da kullandı

Mansur Yavaş oyunu Ankara'da kullandı

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı olarak gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eşi Nursen Yavaş ile birlikte oyunu Ankara’da kullandı.
Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi Türkiye genelinde saat 08.00’de başladı. Millet İttifakı’nın seçim çalışmalarında cumhurbaşkanı yardımcısı olarak sergilediği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eşi Nursen Yavaş ve kayınvalidesi Nevin Kıvanç birlikte oyunu Ankara’daki Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 4089 numaralı sandıkta kullandı. Ardından basın mensuplarına açıklamalarını yapan Yavaş, Anneler Günü’nü de kutladı. Yavaş, “Oylarımızı kullandık. İnançla sergilemek için güzel sonuçları ortaya çıkarma, değerlendirme milletimizin. Vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını dileriz. Katılım çok güzel, değişim gücü belli” dedi.
Açıklamanın ardından sandık görevlileriyle selamlaşan Yavaş, oy kullanana da hayırlı olsun temennisinde bulundu. Yavaş, kendisine yoğun ilgi gösteren resimle fotoğraf çektirdikten sonra okuldan ayrıldı.

Exit mobile version