Mehmet Ali Çelebi AKP’ye katıldı: RTÜK koltuğu doldu

CHP eski İzmir Milletvekili olan Mehmet Ali Çelebi istifa ederek geçtiği Memleket Partisi'ni de bırakarak bağımsız devam etme kararı almıştı. Bu kadarını da değiştiren Mehmet Ali Çelebi AKP'ye katıldığını açıkladı.

CHP'den istifa ederek geçtiği Memleket Partisi'ni de bırakan Mehmet Ali Çelebi , bağımsız devam etme kararı almıştı. Bu kadarını da değiştiren Mehmet Ali Çelebi AKP'ye katıldığını açıkladı. İYİ Parti üyesi ait olması gereken RTÜK üyeliği AKP'ye geçti. RTÜK koltuğuna Çelebi oturdu.

Konuyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşım yapan Çelebi, “Türk milletinin sesi olarak yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim” dedi. Çelebi, “Davet ederek şahsımı onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

AKP İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Mehmet Ali Çelebi, Meclis'e CHP İzmir Milletvekili olarak girmiş ardından Memleket Partisi'ne geçmişti. Daha sonra bu partiden de ayrılan Çelebi, ağustos ayında AK Parti'ye katılacağı iddialarını yalanlayarak  “Bağımsız olarak devam ediyorum” açıklamasını yapmıştı.Mehmet Ali Çelebi AKP'ye katıldı: RTÜK koltuğu doldu

Çelebi açıklamasında “Benim ağzımdan çıkmış herhangi bir beyanı duymadan hareket eden, linç eden kendini bilmezlerle yargı önünde hesaplaşacağız. Ben Silivri'de neredeysem hala oradayım” ifadelerini kullanmıştı.

 

Exit mobile version