Memleket Partisi’nde kullanım depremi: Gençlik kolları başkanı ve üyeleri AK Parti’ye geçti

Memleket Partisi'nde kullanım depremi: Gençlik kolları başkanı ve üyeleri AK Parti'ye geçti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından heyecanının ardından Memleket Partisi Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Melih Kaan Tosun ve 15 parti üyesi genç istifa ederek AK Parti’ye katıldı.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından heyecanının ardından Kırıkkale’de de partiden toplu tüketimler yaşandı. Memleket Partisi üyesi Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Melih Kaan Tosun ve 15 kişilik genç, istifade ederek AK Parti saflarına katıldı. AK Parti İl Başkanı Bahadır Kılıç, partiye katılan gençlerin rozetlerini taktı.
İl Başkanı Bahadır Kılıç yapacağını, Kıymetli teşkilat mensubu çevrem ve aramıza katılan değerli genç üyelerimiz ile birlikte 2023 seçimleriyle Türkiye Yüzyılına damgasını vuracak bu seçimde desteklerinizi istirham ediyorum. Memleket Partisi’nden istifade eden Gençlik Kolları Başkanı Melih Kaan Tosun ve üyeleri partimize katıldı. Parti’ye katılan 15 kişiyi temsilen bazı partililere rozetlerini taktık” dedi.

Exit mobile version