Mevlüt Çavuşoğlu duygulara tercüman oldu: Zarfa zor sığdı, katla katla bitmedi

Mevlüt Çavuşoğlu duygulara tercüman oldu: Zarfa zor sığdı, katla katla bitmedi

Oy pusulasının büyüklüğüyle zarfların küçüklüğü arasındaki ters orantıya Mevlüt Çavuşoğlu da dikkat çekti. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Çavuşoğlu, “Zarfa zor sığdı, katla katla bitmedi” dedi.

Çavuşoğlu oyunu kullandı: Zarfa zor sığdı, katla katla bitmedi

Türkiye bugün cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmek için sandık başında. Liderlerin birçoğu oy kullanma işlemlerini tamamlarken Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, memleketi Antalya’nın Alanya ilçesinde oyunu attı. Oy pusulasını zarfa yerleştirmekte zorluk çektiğini belirten Çavuşoğlu, “Özellikle siyasi partilerin olduğu liste çok uzundu. Zarfa zor sığdı. Katla katla bitmedi” dedi.

AK Parti’nin Antalya milletvekili adayı da olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eşi Hülya Çavuşoğlu ile oy kullanacağı Türkler Mahallesi Ayşen-Cengiz Urfalıoğlu İlkokulu’na gitti. AK Parti’nin Antalya milletvekili adayı eski hakem Kuddusi Müftüoğlu ve partililerce karşılanan Çavuşoğlu, 2333 numaralı sandıkta oy kullandı.

‘BUGÜN SÖZ MİLETTE’

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Çavuşoğlu, “Biraz önce oyumuzu kullandık. Vatanımıza, milletimize inşallah hayırlı, uğurlu olur. Sadece bizim oyumuz değil; tüm milletimizin oyu. Yurt içinde, yurt dışında oy kullanan tüm vatandaşlarımızın kullandıkları oyların vatanımıza, milletimize huzur, istikrar, barış ve daha güçlü bir Türkiye için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugüne kadar siyasetçiler olarak her şeyi söyledik. Bazen söylenmesi gerekeni söyledik. Bazen belki daha fazlasını söyledik ama bugün söz millette. ‘Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir’ diyoruz. Ve milletimizin ferasetine güveniyoruz. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Exit mobile version