MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir oyunu Kayseri’de kullandı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir oyunu Kayseri'de kullandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Kayseri’de oyunu anne ve babasıyla birlikte bulunduğu yerde kullandı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, anne ve babası ile Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Mustafa Yazar İlkokulu’na gitme oyunu kullandı. Özdemir, daha sonra gideceği, Türk milletinin nasıl bir iradede bulunacağını akşam hep birlikte göreceklerini, “Türkiye demokrasisi artık olgunlaşmış bir demokrasidir” dedi.
Seçimlerin Cumhuriyetinin 100. yılı gibi bir zamana denk geldiğini söyleyen Özdemir, “Türkiye demokrasisi açısından hakikaten tarihi bir gün. 100. Noelimizin denk gelen böylesi bir zaman diliminde 14 Mayıs’ta Türk milletinin hem yeni cumhurbaşkanımızı seçme arzusunu gösterme hem de 28. dönem TBMM’yi sürüp gideni koruyanını yükseltme önemli bir zaman dilimine geldi. Biz de az evvel bu görevimizi yerine getirdiğimiz ve oyumuzu kullandığımız annem ve babamla birlikte. Ben vatanımıza, milletimize, devletimize ve bilhassa da Türkiye’nin geleceğine hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Türkiye’nin milli birlik ve geçmişe katkı sağlamasını ümit ediyorum bu seçimlerin ve sonuçlarının. Çünkü Türkiye demokrasisi artık olgunlaşmış bir demokrasidir. 100. doğum günümüzün bir zaman diliminde yeni bir sistem Türk milleti demokrasisi artık daha olgun, kendi isteğine makam temsiline daha net bir şekilde yansıtabilen ve temsildeki adaleti gösterebilen bir iradeyi ortaya koymaya başladı. Bunun kabulü bizim temennimiz. Bugün aynı zamanda 14 Mayıs Anneler Günü. Yine seçimlerin böylesi güzel bir güne denk gelmesi ayrı bir mutluluk kaynağımız. Ben de kendi annemin şahsında bütün annelerimizin geçmişlerini kutlarım. Milletimizin nasıl bir iradede akşam yemeği hep birlikte takip edip gruplar. Kayseri’mize, Türkiye’mize Allah hayırlı uğurlu eylesin” dedi.

Exit mobile version