MHP’li Osmanağaoğlu: “İzmirli sandığa tıpış tıpış değil, gümbür gümbür gidecek”

MHP'li Osmanağaoğlu: "İzmirli sandığa tıpış tıpış değil, gümbür gümbür gidecek"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Tamer Osmanağaoğlu, genel basın toplantısı “Atatürk düşmanlarının İzmir’de bir önemi olmamıştır, olmayacaktır. Varsa da bir yere hemşerilerimizin sandıkta atacağı tokat olacaktır” diyerek CHP listelerini eleştirdi. 14 Mayıs seçimlerinde partisinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zafere ulaşacağını söyleyen Osmanağaoğlu, İzmir’den de Cumhur İttifakı’na büyük bir takviyenin var olduğunu ve seçimlerde en az 5 milletvekili çıkaracaklarını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Tamer Osmanağaoğlu, İzmir’deki bir pansiyonda düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir ortaya çıktı. Seçim sonuçlarına ait açıklamalarda bulunan Osmanağaoğlu, Millet İttifakı’na da göndermelerde bulundu. MHP’li Osmanağaoğlu, “Allah’ın şüphesi ve milletimizin takdiriyle; Cumhur İttifakı, seçimden zaferle çıkması. Lakin inanç ki seçiminin temel satın alma; Kılıçdaroğlu zihniyetinin hezimeti olacaktır. Kandil’den ve Pennsylvania’dan gelen yalancı bahara kendini kaptıranlar; zemheride kalacak. Önemli oy alacağımızı düşündüğümü söyleyerek seçimlerde İzmir’den en az 5 milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

“Sizleri buraya bir müjde vermek için davet ettim”
Düzenlenen Devlet toplantısında konuşan Tamer Osmanağaoğlu, “Bugün, sizlerin buraya bir müjde vermek için davet verdi. Bu müjde; 14 Mayıs’ta çift başlı kartalın, haçlı dönemine karşı zaferidir. ‘nin ebeveynliklerindeki, bir hilal uğruna ömürlerini vakfetmiş, Selçuklu kanını taşıyan çift başlı kartal ordusu’ndan, Almanya’sına, İngiltere’sinden, Fransa’sına haçlı torunlarıyla birlikte hareket eden, onun bayrağını tutan çoklu masayı büyük bir hezimete uğratacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ayağındaki prangalardan büsbütün kurtulacaktır. diye konuştu.

“TCG Anadolu üzere bir şaheserden kim neden rahatsızlığa duyar”
TCG Anadolu ile ilgili yapılan tenkitlere de karşılık veren MHP’li Osmanağaoğlu, “Nasıl bir akıl Türkiye’ye lig atlatan bu yapıtı ‘bir bombaya bakar’ diyerek küçümser?” söyleyerek anlatımı gösterdi. Osmanağaoğlu, “Savunma sanayiindeki gelişmelerden rahatsız edici olan, teknoloji alanında ilerlemeden yükselmek için hiçbir mesafeyi kaçırmayan, dış siyasette sergilenen Ankara merkezleme ve sonuç alan tavrı reddeden, terörle uğraşın muvaffakiyete yükleyle hayal gücüne sahne olan, Türkiye’nin kendi coğrafyasındaki çaydırıcı gücü karşısında keyfi kaçan millet gidişatını karşımızda hala izmir’imizde bulunan, manzarasıyla yüzümüzü agartan tcg Anadolu işgalinin o karanlık yüzü Samsun’a gerçek ilerleyen Bandırma Vapuru Türk milletine nasıl umut verdiyse; , deniz çok küstahlıklara verilen bir yanıt olan TCG Anadolu TCG Anadolu üzere bir şaheserden kim neden rahatsızlık duyar?Nasıl bir zihniyet Türkiye’ye lig atlatan bu yapıtı ‘bir bombaya bakar’ diyerek küçümser?” varlık bulundu.

“Yalancı bahara kendini kaptıranlar; zemheride kalacak”
Millet İttifakı’na yönelik sert tenkitlerini sürdüren Osmanağaoğlu, “İzmirli hemşehrilerimize FETÖ’nün kalemşorlarına, FETÖ elebaşına övgüler tertiplere, Kemalizm’i ırkçılık olarak giderlara prestij vermeyecektir. İzmirli hemşerilerimizin bu hareketine aleni bir hakaret olarak uyarıda bulunuyor. ‘çocuk katliamcısı’ suçlayanlar Mehmetçiğin uğruna kurtuluş gayreti içinde İzmirliler tarafından hak ettikleri ormanlara gidecekler. bu dayatmaların hesabını soracaktır. Yanlış hesap, bu defa Bağdat’tan değil; İzmir’den dönecektir. Allah’ın şüphesi ve milletimizin takdiriyle; Cumhur İttifakı, seçimden zaferle çıkması. Lakin inanç ki seçiminin temel satın alma; Kılıçdaroğlu zihniyetinin galibiyeti olacaktır. Kandil’den ve Pennsylvania’dan gelen yalancı bahara kendini kaptıranlar; zemheride kalacak” dedi.

“Mühür İzmirlinin elindedir”
İzmir’de Cumhur İttifakı’na büyük bir takviyenin sağlayacağını vurgulayan Osmanağaoğlu, “Seçim belirlidir. Seçim İzmirlilerindir. Emininiz ki Atatürk’ün hemşehrisi olan İzmirlinin tercihi; Atatürk’ün çizgisinde olacak, Gazi Paşa’mızın en pahalı emanetine; Cumhuriyet’e, Cumhuriyet ‘in bedellerine sahip çıkan çıkan ve hakikaten onu yaşatmak için efor sarf eden Milliyetçi Hareket Partisi’ne takviye olacaktır. Cumhur İttifakı Türkiye’dir.Cumhur İttifakı Türk milletinin ümit kaynağı, sevdalı yüreğidir.’ Artık sıra aziz milletimizdedir. Artık mühür İzmirlinin elindedir” diye konuştu.

Hedef 5 milletvekili
Seçimlerde MHP’nin İzmir’de 5 milletvekili çıkaracağını söyleyen Osmanağaoğlu, “MHP’nin yerleştirdiği kadar hiçbir devirde araştırmalarını alarak çalışmadı. İzmir’den önemli beklentilerimiz var her yerden karşılığını görüyoruz. Önemli oy alacağımızı düşünüyorum. Zira 35’te binlerce eli sıktık. Elinizi sıktığınız insanın boyutu ne kadar yakın olup olmadığını hissedebiliyorsunuz. Biz bunu hissediyoruz. hedef İzmir’den toplam 5 milletvekili. Birinci bölgeden 3, ikinci bölgeden 2″ sözlerine yer verdi.

Exit mobile version