Milletvekili seçilemeyen adaya sakladığı posterini görünce duygu dolu yaşanan anlar

Milletvekili seçilemeyen adaya sakladığı posterini görünce duygu dolu yaşanan anlar

AK Parti milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için istediği halk satın bir esnafın sakladığı posterini görünce duygu dolu anlar yaşadı.
Tıskaoğlu, 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde AK Parti’ye verilen destekten dolayı doğup büyüdüğü ilçedeki esnaflara teşekkür etti. 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için halkın bir kez daha destek sandık başına gitmesini rica eden Tıskaoğlu, izleyendan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vermelerini talep etti.
Bu doğup büyüdüğü ilçedeki eve bir araya gelen Tıskaoğlu bir esnafın, “Sayın başkanım. Sen inanmazsın bak burada senin posterini taşıyorum seni vekil olarak çıkartamadık. . Tıskaoğlu ise doğup büyüdüğü Kilimli’de çok anısının çok olduğu gözyaşlarına hakim olamadı.
Esnaf ziyaretlerine devam eden Nejdet Tiskaoılu ülkedeki sandığa gidip davet ederek, “Zonguldaklı hemşerilerimizden ve tüm seçmenimizden şunu rica ediyoruz. 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da hep birlikte sandık başına gidecek. Erdoğan’a oy verelim, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version