Milli Yol Partisi Başkanı Remzi Çayır, ASAD ziyaretinde çarpıcı açıklamalar yaptı

Avrasya Stratejik Araştırmalar Platformu Başkanı Murat Doğanay'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, "İnkilapçı bir siyasi hareketiz. Anadolu'dan beslenen ancak tüm dünyayı kapsayan bir vizyona sahibiz" dedi.

Milli Yol Partisi Başkanı Remzi Çayır, ASAD ziyaretinde çarpıcı açıklamalar yaptı

Avrasya Stratejik Araştırmalar Platformu Başkanı Murat Doğanay, seçim sürecinde siyasi partileri ağırlamaya devam ediyor. Geride bıraktığımız haftalarda  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ağırlayan ASAD Başkanı Doğanay'ın bu hafta ki konuğu ise siyasi hayatına hızlı başlayan Milli Yol Partisi oldu. 

[ilgili-haber=1133]

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Avrasya Stratejik Araştırmalar Platformunu (ASAD) ziyaret etti. ASAD Başkanı Murat Doğanay ev sahipliğinde, Ertan Özyiğit'in moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır, “Anadolu'dan beslenen ancak tüm dünyayı kapsayan bir vizyonla tarımdan teknolojiye kadar evrensel değerleri kucaklayan bir anlayışa sahibiz.” dedi.

Ezber bozmak amacıyla Milli Yol Partisi’ni kurduklarının altını çizen Başkan Çayır, “Dolayısıyla İnkilapçı bir siyasi hareketiz. Aramızda her görüşten her partiden arkadaşlarımız var. Siyasi partilerimizin hiçbirinde demokrasi yok maaalesef. Bizim partimiz dahil kendine göre kutsalları olduğundan iç muhalefet yaşamıyor. Ben dahil tüm parti liderlerimiz tıpkı feodal sistemdeki gibi birer ağadır.” diye konuştu. 

Çayır, “Süresis siyasetin gelmesini, delege sisteminin mahalleden genel merkeze ilerleyen bir yapıda olmasını, liyakat ve adalet başlıkları önceliğimizdir.” ifadelerini kullandı.

Çayır sosyal medya hesabından, “Avrasya Stratejik Araştırmalar Topluluğu (ASAD)  Genel Başkanı Murat Doğanay ve yönetim kurulu üyeleriyle gündeme dair istişarelerde bulunduk. Misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” paylaşımında bulundu.

Exit mobile version