Muharrem İnce’den çok sert Kılıçdaroğlu eleştirisi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "CHP'de genel başkan olmak istedim, yapmadılar. Bana Türkiye'yi verdiler. 'Cumhurbaşkanı adayı ol' dediler ama partiyi vermediler" dedi.

Muharrem İnce'den çok sert Kılıçdaroğlu eleştirisi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında Kılıçdaroğlu'na sert eleştirilerde bulundu.

Gündeme yönelik açıklamalarda bulunan İnce,  “Bana Türkiye'yi verdiler “Cumhurbaşkanı adayı ol” dediler ama partiyi vermediler. Ne yapayım? Kızgın filan değilim, küskün de değilim” dedi.

SANDIKTAN KİM ÇIKARSA ONU ADAY YAPARDIM

CHP'de genel başkan olmak istedim, olamadım. Yapmadılar. Taban yaptı, kurultay delegeleri yapmadılar. Bana Türkiye'yi verdiler “Cumhurbaşkanı adayı ol” dediler ama partiyi vermediler. Ne yapayım? Kızgın filan değilim, küskün de değilim. Şu anda ben CHP'nin genel başkanı olsaydım sayın İmamoğlu İstanbul'da belediye başkanı olsaydı, sayın Mansur Yavaş da Ankara'da belediye başkanı olsaydı, parti genel başkanı da ben olsaydım ne yapardım biliyor musunuz? 1 milyon 200 bin üyenin önüne sandığı koyardım. Sandıktan kim çıkıyorsa onu aday yapardım. O kadar. 1 milyon 200 bin kişi yanılmış olamaz. Ben yanılmış olabilirim, siz yanılmış olabilirsiniz ama 1 milyon 200 bin kişi yanılamaz. 'Sandıktan kim çıkıyorsa o aday olmalı' derdim. Avrupa, Batı tarzı siyaset budur. 

Exit mobile version