Muharrem İnce’nin adalıktan hareket hemşehrilerini üzdü:

Muharrem İnce'nin adalıktan hareket hemşehrilerini üzdü:

Memleket Partisi Genel Lideri Muharrem İnce’nin adaylıktan çıkarılması memleketi Yalova’da ıstırapla karşılandı. Seçim sürecinde İnce’nin yıpratıldığını söyleyen köylüleri ve Yalovalı hemşehrileri haksızlığa uğradıklarını kendilerinin Memleket Partisi Lideri’ne dayanak oldu.
14 Mayıs’ta cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Muharrem İnce’nin adaylıktan uzaklaştırılmasını kıymetlendiren Yalovalıların ve Elmalık köylülerinin yaşadığı gelişmeyi kıymetlendirdi. Elmalık köylü
Ayvaz Bütün “Hocamızın istifadesini muhafaza eder. Bu katiyen FETÖ’cülerin işi. Katiyen gördüğüm hocaya. Hocam Elmalık’tan köylümüz. Ben o manada da çok muhafazakar. FETÖ’cülerin yapmadığı iş değil ki bu. Yıllardır bu işlerin peşindeler. Hocama da ayrıyeten geçmiş olsun diyorum” dedi.
Elmalık köyünde Sefa Acar da Muharrem İnce’yi desteklediklerini lisana taşıyabilir, “O bir karar aldıysa hakikate gitmiştir. Bize onu destekler düşer, köylümüz” dedi.
İnce’nin hemşehrisi Berat Mahdum ise, Memleket Partisi Lideri’ne hürmet gördüklerini anlatarak, “Adaylığını devam ettirmesini yürütmesini. Şahsen ben hürmetler kendisine. Keşke adaylıktan çekilmeseydi. Pek yeterli rekabet olurdu. Bu seçim periyodunda taşıdığımız üzerine çok gelindiğini düşünüyorum. Baskıların çok gördüğünü düşünüyorum” tabirini kullandı.
Ferit Çalışan ise Muharrem İnce’nin adaylıktan çıkarılmasını gerçek bulmasa da karara hürmet görülmediğini belirterek, “Vermiş olduğu karar hürmet göstermesi gerekir. Bu süreç içinde çok yıpratıldığını düşünüyorum. Biraz kirli bir siyaset bu” diye konuştu.

Exit mobile version