Ordu’da Memleket Partisi’nde toplu kullanım

Ordu'da Memleket Partisi'nde toplu kullanım

Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere, 11 ilçedeki başkanlar ve üyelerden oluşan 149 kişi ile birlikte partiden faydalanacağını duyurdu.
Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere’nin yaptığı basın açıklaması, “Bize umut bağlamak gençlerin umudunu boşa çıkarmış olduk. Ben bu kardeşlerim, genç arkadaşlarımdan da ömür boyu beklediklerini umutlarını boşa çıkardığımız için. Genel Başkan Muharrem İnce başta olmak üzere parti meclisi ve MYK üyelerinden görevde olan üyelerden başkasına hakkını helal etmiyorum” dedi.

“Bugün yaşları yaklaşık 150 kişi partiden yollarımızı ayırdık”
Akdere, kendisi ve 11 ilçedeki ilçe başkanları ile üyelerden oluşan 150 kişinin bugün kullanımdan yararlandığını ve bu tüketimin devam edeceğini söyledi. Akdere, “Yaklaşık iki buçuk yıl önce Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’yle memleket hareketiyle çıktığı yolculukta geldiğimiz noktada seçimlere son 3 gün kala genel başkanın ‘Cumhurbaşkanı adayından çekiliyorum’ demesini, daha sonrasında geçerken kalarak onları ve ona umut bağlayan insanları ortaya bırakması Tavrımıza biz de il başkanı olarak, bu partinin kurucu il başkanı olarak tepkimiz olduğunu söyledik. Biz bugün Memleket Partisi’yle olan yollarımızı ayırdık. Bundan sonra sadece ve sadece gösterimin geleceği gençlerimizin geleceği” dedi.

“Hakkımızı helal etmiyoruz”
Akdere, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Gençlerimizle çok ciddi olarak bize umut bağlayan bir grup vardı arkamızda. Ordu’da bin 400 üyeyle görev yapan bir il başkanıydım. O bize umut bağlayan, gece gündüz meşguliyet harcayan gençlerin umudunu boşa çıkarmışız. Ben bu kardeşlerim, genç arkadaşlarımdan da ömür boyu beklediklerini umutlarını boşa çıkardığımız için. Başta Genel Başkan Muharrem İnce olmak üzere parti meclisi ve MYK üyelerinden görevinde olan üyelerinden başkasına hakkını helal etmiyorum. Genç dostluğun adına da hakkını helal etmiyorum. Çünkü biz hiç kimseden menfaat beklentisi olarak siyaset yapmadık. tamamen memleket sevdasıyla yola çıkmışk. Bizim bu düşüncelerimizi boş çıkardıkları için hakkını helal etmemelerine izin verin. Bizimle yol yürüyen temelde ilçe başkanlarım, il yönetim kurulu üyelerim, partili kuruluşla birlikte yol biriktirdiğim değerli kardeşlerim, evli, genç çiftler ve partiyi kurmam sırasında bende yol kurucu olan bütün üyelere çok teşekkür ediyorum. Milletvekili ailesi olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Partimizi biz kendimizi yakıştığı şekilde Ordu’da temsil etmeye çalıştık. Ancak sonuç bizim istemediğimiz, bizim düşünmediğimiz gelişmeler olunca da kötü bitti.”

Exit mobile version