Oy kullan ambulansla geldi

Oy kullan ambulansla geldi

Mersin’de 14 Mayıs’ta ülkedeki seçimlerden bir gün önce düşüp kalça kemiğini kıran 58 yaşındaki Ayşe Sibel Köylüoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi için ambulansla getirildiği gövde oyunu kullanıldı.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için oy verme işlemi devam ediyor. Mersin merkez Akdeniz ilçesi Gazipaşa Ortaokulu’nda oy kullanacak olan 58 yaşındaki Ayşe Sibel Köylüoğlu, 14 Mayıs’tan bir gün önce düşme sonucu kalça kalçasını kırdı. Bu nedenle bugün Mersin Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri tarafından ambulans ile getirilen Köylüoğlu, ekiplerin desteğiyle 1119 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

“9 bin personelimiz huzur ve güven için görev yer alıyor”
Ayrıca Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da aynı binada bulunan 1118 numaralı sandıkta oy kullanarak, seçimlerin huzur ve güven içinde çıkmasını temenni etti. Pehlivan, “Vatandaşlık görevimizi ailecek yerine getirdik. Birinci turda olduğu gibi ikinci turda da seçim sabahları karmaşık bir şekilde. Başladı Seçimlerin esenlik içinde depolamak için biz de önlemlerimizi almış durumdayız. bir şekilde muhafaza edecekler.Ayrıca 112 acil çağrı merkezi görevinin başında Dün ve bugün nüfus müdürlüklerini açık tuttu.Kimliklerinde herhangi bir problem yaşayan varsa diye nüfus müdürlüklerini açık tuttuk. dedi.

Exit mobile version