Recep Tayyip Erdoğan Denizli’de 6’lı masaya gönderme yaptı

Tarihi Cumhurbaşkanlık seçimlerine 4 aydan az bir süre kaldı. Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan aylar öncesinden hazırlıklarını tamamlayıp seçim çalışmaları için sahaya inmişken muhalefet cephesinde ise derin bir sessizlik devam ediyor.

Tarihi Cumhurbaşkanlık seçimlerine 4 aydan az bir süre kaldı. Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan aylar öncesinden hazırlıklarını tamamlayıp seçim çalışmaları için sahaya inmişken muhalefet cephesinde ise derin bir sessizlik devam ediyor.

Uzun süredir devam eden ve herkesin merakla beklediği bu sessizlik sürerken son günlerde 6’lı masanın son tartışması ve gündemi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığına yönelik tartışmalar oldu. Muhalefet cephesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki dönem Cumhurbaşkanlığı yaptığını ve bir daha aday olamayacağı söyleminde bulundu. Bu konuya Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’de katıldığı Toplu Açılış Töreni’nde net bir şekilde cevap verdi.

Denizli Çevre Yolu 2. Kısım ve Honaz Tüneli, TOKİ 1449 Konut 50 Dükkan, Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan:  Şimdiye kadar aklınız neredeydi?

”Pensilvanya ve Kandil destekli dörtlü çeteden bahsetmiştik. Baktılar 4 yetmiyor sayıyı 6’ya çıkartıp bir masa kurdular. Masayı kurdular ama masadan bir türlü aday çıkartamadılar. Bu defa bizim adaylığımıza çamur atmaya başladılar. Biz aylardır biz adayız karşımıza kimi çıkartacaksanız çıkartın milletin huzurunda er meydanında yarışalım dedik. Bir yılda bir aday çıkartmayı beceremeyenler kendi sünepeliklerinin üzerini örtmek için istikameti başka tarafa çevirdiler. Aklınız neredeydi niye şimdiye kadar bunları söylemediniz?

4,5 yıldır Cumhurbaşkanıyız aklınız neredeydi?

6’lı masadan bir türlü aday çıkaramadılar. Baktılar kendileri masadan aday çıkartamıyor, bu defa bizim adaylığımıza çamur atmaya başladılar. Bunca zamandır adaylığımıza karşı çıkmak akıllarına gelmemiş, seçim sandığını işaret etmişlerdi. 4,5 yıldır Cumhurbaşkanıyız aklınız neredeydi?

“Türkiye 2018 seçimleriyle yeni bir yönetim sistemine geçti”

Türkiye 2018 seçimleriyle yeni bir yönetim sistemine geçti, yani kronometreyi sıfırladı. 2018’de seçilen cumhurbaşkanı, yeni sistemin ilk cumhurbaşkanıdır. Şimdiden seçim günüyle ilgili kaos senaryolarına sarılmaları, kaybetme korkusunun bir kez daha yüreklerini sardığını gösteriyor. 6’lı masanın etrafında yer alanların hepsini toplayın, üstüne terör örgütlerinin uzantılarını koyun. Bakalım milli iradenin gücü karşısında ne ifade edecek. Bırakın bu eski Türkiye oyunlarını da meydana çıkın, zaman kaybediyorsunuz.

“14 Mayıs’ta hüsrana uğratacağız”

Bırakın tek parti faşizmi özentisi dalavereleri de sandığa gelin. 14 Mayıs’ta masa vesayetini sandığa gömecek, ülkemizi uzaktan yönetme hevesinde olanları hüsrana uğratacağız.”

 

recep tayyip erdoğan

Exit mobile version