Recep Tayyip Erdoğan Gaziray Banliyö Hattı’nın ilk sürüşünü yaptı

Gaziantept'te hizmete açılan Gaziray'ın açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyaretine değindi, “Temiz para arıyormuş. Gittiği yer geçmişte bizim ülkemiz dahil tüm dünyanın iliğini, kemiğini sömürenlerin kapısı” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Gaziray Banliyö Hattı'nın ilk sürüşünü yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep İstasyon Meydanı'nda Gaziray, Büyükşehir yatırımları, 70 fabrika ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “(Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyareti) Temiz para arıyormuş. Gittiği yer geçmişte bizim ülkemiz dahil tüm dünya'nın iliğini, kemiğini sömürenlerin kapısı. Birileri kıta kıta geziyor. Sanırsınız ki ülke ve milletin hayrına bir iş yapacak. Dönüşte bakıyoruz, yediği hamburgerden başka anlatacak hiçbir şeyi yok.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Buradan bir de müjde vereyim” dedi ve duyurdu “Gaziray'ı ne yapalım? Şöyle yapalım? Yılbaşına kadar Gaziray'ı ücretsiz yapalım.” dedi.

''Bizim İMF'ye ihtiyacımız yok kendimize yeteriz,gücümüz var''

CHP'nin milletvekilleri mahkemede hakimlerin üzerine yürüyor. Bu şaşırmış, nereye gittiğinin farkında değil. Yargıda bunun hesabını soracağız. Bunlar siyaset değil. Bunlar proje ürünü hamlelerdir. Bunlar proje elemanlarıdır.

Bu kardeşiniz IMF ile kapıları kapattı mı? Artık bizim IMF'le herhangi bir işimiz yok. CHP, IMF'in temsilcileriyle İstanbul'da bir araya geldi. Bizim onlarla işimiz yok. Biz kendimize yeteriz. Gücümüz var. Artık o kapılarda işimiz yok. Şimdi bu zat ülkemizi aynı fasit daireye sokmak için dört dolanıyor. Bu zatın gece yarıları yayınladığı her video, kürsülerdeki her konuşma, her provokasyon Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak isteyenlere malzeme verme amacı taşıyor. Aklıbaşında kim ülkenin kapanmış yarasını açar? Aklıbaşında kim uyuşturucu ile ülkesini zikreder? Kim mahkemelerde hakimlerin üzerine yürür? Bu şaşırmış. Nereye gittiğinin farkında değil. Şimdi yargıdayız, bunların hesabını soracağız. Bunlar proje ürünü hamlelerdir, bunlar da proje ürünü elemanlardır. Şimdi aynı bedelleri önümüze getirmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.

Gaziray için müjde. Yılbaşına kadar ücretsiz

Buradan bir de müjde vereyim istedim. Gaziray'ı ne yapalım? Şöyle yapalım? Yılbaşına kadar Gaziray'ı ücretsiz yapalım. Gaziray'ın ve diğer projelerin hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.

Exit mobile version