Seçim akşamı patlayan sıkılan mermiler yağmur gibi yere düştü

Seçim akşamı patlayan sıkılan mermiler yağmur gibi yere düştü

Sakarya’da seçim akşamı kutlama yapan bazı kişilerin silahından çıkan mermiler korkuttu. Kiminin önüne, kiminin arabasına, kiminin de evinin çatısına düşen yorgun mermiler panik yarattı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini zaferle tamamlamasının ardından Sakaryalı’yı kutlamak yapmak için ayrılmak döküldü. 7’den 70’e herkesin bir arada olduğu kutlamalarda caddede gördüğü ellerindeki bayraklar ile araçlarıyla konvoy oluşturuldu. Bazılarını da seçim zaferini silahlarla havaya ateşleyerek kutladı. Silahlı kutlama yapan kişiyi havaya sıktığı mermiler ise adeta yağmur gibi yağdı. Kiminin önüne, kiminin arabasına, kiminin de çatısına ve yatak odasına kadar giren yorgun mermiler panik oluşturdu.
Kutlamaları izlemek için dışarıyla arkadaşlarıyla dışarı çıkan Okan Bilgiç ise muhteşem kutlama yapan kişiler seslenerek, “Kutlama seslerini duyunca arkadaşlarla dışarı çıktık izlemek için. Bir anda yanımızda ses duyduğuk ve gideceği yerde merminin olduğunu gördü. Çok şükür bir şey olmadı ama sevinçlerimizi hüzne de çevirmiş olabilirdik. Sevinçlerimize biraz daha dikkat edebiliriz” dedi.

Exit mobile version