Sinan Oğan kararını açıklıyor! Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu?

Sinan Oğan kararını açıklıyor! Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasındaki en temel nedenlerden biri olan Sinan Oğan, ikinci turda kimi destekleyeceğini yarın açıklıyor.

Türkiye, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için 28 Mayıs’ta tekrar sandık başına gidecek. Vatandaşlar Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında tercih yapacak. İlk turda aday isimlerden biri olan ATA İttifakı adayı Sinan Oğan’ın ikinci turda hangi adayı destekleyeceği ise merak konusu.

Açıklama pazartesi günü

Oğan, ikinci tura dair açıklamasını yarın saat 17.00’de Ankara’da basın toplantısı düzenleyerek yapacak.

Oğan’ın basın bürosundan yapılan açıklamada “ATA İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Dr. Sinan Oğan, yarın gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacaktır” ifadeleri yer aldı.

Önceki gün İstanbul’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşen Oğan “İki liderle de görüştük. Henüz bir karar vermedik. Kararımızı pazartesi günü açıklayacağız” açıklaması yapmıştı.

Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapan ATA İttifakı’nın bileşeni Adalet Partisi’nin genel başkanı Vecdet Öz ise “ATA İttifakı resmen sona ermiştir. Sinan Oğan bey de bir oy almıştır, dilediği şekilde hareket edebilir” demişti.

Exit mobile version