Son gün, son saatler… Hangi lider nerede konuşacak?

Seçim için artık saatler sayılıyor. Siyasi parti liderleri bugün son kez vatandaşlarla buluşmaya hazırlanıyor.

Son gün, son saatler... Hangi lider nerede konuşacak?

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için son gün bugün. Türkiye sandığa gitmeye hazırlanırken Cumhurbaşkanı ve milletvekili adayları miting serilerini bugün bitiriyor.  Son mitingleri büyükşehirlerde yapan liderler bugün son kez vatandaşlarla bir araya gelecek.

Sabaha karşı 06.00’da başlayacak YSK tarafından belirlenen seçim yasakları Pazar günü saat 24.00’te sona erecek. Bu saatler arasında alkollü içki satışı yapılmayacak, Emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlar dışında kimse silah taşıyamayacak. Tüm umumi eğlence yerleri kapalı olacak, eğlence yeri statüsündeki lokantalarda ise sadece yemek verebilecek.

Düğünler ise 18.00’den sonra yapılacak.

HANGİ LİDER NEREDE KONUŞACAK?

Seçime saatler kala liderler son kez meydana iniyor. Cumhur İttifakı adayı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’nın ardından dün İstanbul’un ilçelerini dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi, akşam da Türkiye Gençlik Zirvesi’ne katıldı. Erdoğan bugün de İstanbul’da halkla buluşmalarını sürdürecek. Oyunu İstanbul’da kullanacak.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ise dün Samsun ve Ankara’da vatandaşlara hitap etti. Kılıçdaroğlu bugün de başkentte vatandaşlarla buluşacak. Ankara’da oyunu kullanacak olan Kılıçdaroğlu, gelişmeleri Genel Merkez’den izleyecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Isparta, Burdur ve Antalya’da üç mitingle final yapacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün İstanbul’da geçerek bazı temaslarda bulunacak Akşener, pazar günü oyunu kullanması sonrasında Ankara’ya dönüp partisinin genel merkezinden gelişmeleri takip edecek.

Exit mobile version