TBB Eski Başkanı Metin Feyzioğlu Büyükelçi oldu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bazı büyükeliçilerin yeni büyükelçiliklerini tebliğ etti. Tebliğ edilen isimler arasında TBB Eski Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu dikkat çekti. Feyzioğlu KKTC'nin Başkenti Lefkoşa'ya büyükelçi olarak atandı.

TBB Eski Başkanı Metin Feyzioğlu Büyükelçi oldu

Dışileri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun tebliğ ettiği Büyükelçiler Kararnamesi'ne göre Türkiye Barolar Birliği eski başkanı Metin Feyzioğlu, KKTC'nin Lefkoşa Büyükelçisi oldu.

ERDOĞAN SALONU TERK ETMİŞTİ

2014 yılında gerçekleşen Danıştay’ın 146. Yıldönümü törenleri sırasında dönemin Başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan, Feyzioğlu'nun konuşmasını oturduğu yerden kalkıp “Yanlış konuşuyorsun” diyerek bölmüştü. Erdoğan, Feyzioğlu'na “Böyle bir edepsizlik olmaz ki” demişti. Erdoğan, “Böyle bir yasal hakkın yok. ama maalesef biz tüzükle böyle bir şeye söz veriyoruz. Siyasi konuşma yapıyorsun, 25 dakika Sayın Başkan konuştu. 1 saattir sen konuşuyorsun. Van ile ilgili söylediklerin baştan aşağıya yalan'' diyerek konferans salonunu terk etmişti.

“BEN ÇOK DEĞİŞTİM YEPYENİ BİRİYİM”

Feyzioğlu,  geçtiğimiz yıl bu olaya ilişkin açıklamada bulunmuş“ben çok değiştim” demişti. “Bana diyorlar ki, ‘Sen değiştin’. Evet ben değiştim, tabii değiştim. Çok şükür değiştim. Benim sabahımla akşamım aynıysa, sabahtan akşama kadar geçen vaktimi ziyan etmişimdir. Tabii ki değişeceğiz, her gün bir şey öğreneceğiz, yanlışımız varsa düzelteceğiz” demişti.

Exit mobile version