Temel Karamollaoğlu Millet İttifakı’nın oy oranını açıkladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Millet İttifakı lehine yüzde 45-55 civarı oran alabileceğimizi düşünüyorum' dedi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Lider Masası’nın konuğu oldu. Karamollaoğlu, “Seçim kanaatimce kazanılır. Millet İttifakı lehine yüzde 45-55 civarı oran alabileceğimizi düşünüyorum. Tayyip Bey kaybetme ihtimalinin büyük olduğunu gördü” dedi.

Saadet Parti’si Lideri Temel Karamollaoğlu Halk TV’de Lider Masası’nın konuğu oldu. İttifakın oy oranına ilişkin açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu “Endişeli muhafazakarlar’ın hepsinin ikna olduğunu söylemek zor. Ama seçimden sonraki icraatlar bunun için çok önemlidir. Bizim, her partinin ayrı programları var. Şimdilik biz aynı yoldayız ileride ne olur bilmiyorum. Ama ben Kılıçdaroğlu’nun kutuplaştırmayı asgari seviyeye indireceğini düşünüyorum. Seçim kanaatimce kazanılır. Millet İttifakı lehine yüzde 45-55 civarı oran alabileceğimizi düşünüyorum. Tayyip Bey kaybetme ihtimalinin büyük olduğunu gördü. Bu nedenle başka partilerle bir araya gelip kendileri için doğru olanı yapıyorlar ama onlar için doğru olan bizim için dezavantaj” diye konuştu.

Exit mobile version