Ticaret Bakanı Muş: “Algı operasyonlarına, toplum mühendisliklerine bu topluma kadar pabuç bırakmadı”

Ticaret Bakanı Muş: "Algı operasyonlarına, toplum mühendisliklerine bu topluma kadar pabuç bırakmadı"

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “Algı operasyonlarına, toplum mühendisliklerine bu topluma kadar pabuç bırakmadı” dedi.
Samsun’un Havza ilçesindeki Kevser Parkı’nda aramak ile bir araya gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ülke için yapılan çalışmaları sekteye uğratmadan 2028 yılına kadar yollarına devam edeceklerini ifade etti. Muş, “Pazar günü Allah ‘durmak yok, yola devam’ diyeceğiz. gideceği, memleketin istikametinin yıkılmayacağı güçlü bir lider olan Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğini amaçlıyor. Oralarda istifade ediyor orada geçiyor. etme, milletten kopuk, millete rağmen iş yapma hiçbir zaman bu topraklarda işe yaramadı. Hiçbir zaman bu topraklarda karşılık bulunamadı. Bunu en güçlü yapanlar 28 Şubat’ta yaptılar. Milletvekillerini buradan çıkardılar, diğer bölgelere transfer ettiler. Azınlık hükümeti kurdular. Yaptılar, yaptılar 2002’de millet topyekun bir temizlik yaptı. Dolayısıyla her birinizden ayrı ayrı destek istiyoruz” diye konuştu.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Havza programı kapsamında Havza Belediyesini, Havza Muhtarlar Derneğini, Havza Madeni İşler, Kahveciler ile Bakkal ve Bayiler Esnaf Odalarını ziyaret etti.
Bakan Muş’a AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı şişeleri seslendirdi.
Havza bitiş bölümü Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Havza Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza OSB yatırımcıları ile bir araya geldi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ziyaretlerin sonunda Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a kılıç hediye etti.

Exit mobile version