Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca milletvekili adayı olmadı

AK Parti milletvekili aday listelerinde kabineden sadece iki isim yer almadı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un isimleri listede yer almazken, Bakan Koca, Twitter'dan bir açıklama yaptı.

mehmet nuri ersoy fahrettin koca

AK Parti milletvekili aday listelerinde kabineden sadece iki isim yer almadı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un isimleri listede yer almazken, Bakan Koca, ve Bakan Ersoy sosyal medya hesapları Twitter’dan bir açıklama yaptılar..

Mehmet Nuri Ersoy ve Fahrettin Koca’dan destek mesajı

Bakan Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: Türkiye Yüzyılı’nda 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda milletvekili adaylarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde durmadan, yorulmadan çalışacağız.

Koca, “Türkiye Yüzyılı Vizyonunu hayata geçirmeye aday kadromuz ilan edildi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kabinesinde birlikte görev aldığımız değerli bakan arkadaşlarıma seçim bölgelerinde başarılar diliyorum. Bakan ve tüm milletvekili adayı arkadaşlarımla birlikte Sn. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakının başarısı için tüm gücümüzle çalışacağız. Türkiye Yüzyılına yürüyüşümüz kutlu olsun” dedi.

 

 

Exit mobile version