Ve Erdoğan Sinan Oğan ile görüşüyor

Ve Erdoğan Sinan Oğan ile görüşüyor

ATA ittifakında Sinan Oğan Ahmet Davutoğlu ile Ümit Özdağ da bugün Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Oğan ile ne zaman bir araya geleceği merak edilirken, beklenen gelişme bugün yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın bugün bir araya gelecek. Erdoğan, Oğan’ı Dolmabahçe Çalışma Ofisin’de kabul edecek.

14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı Seçimi’nde 50+1 koşulunun gerçekleşmemesi sebebiyle gözler 18 Mayıs’a çevrildi. Dokuz günün kaldığı seçimlerde ATA İttifakıo Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ya da Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyip desteklemeyeceği büyük merak konusu.

GÖRÜŞME BUGÜN GERÇEKLEŞİYOR

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, bugün bir görüşme gerçekleştirecek.

Görüşmenin Erdoğan’ın Dolmabahçe’deki çalışma ofisinde gerçekleşeceği öğrenildi. Erdoğan, İstanbul Modern’deki programının ardından Dolmabahçe Çalışma Ofisi’ne geçti.

Erdoğan ile Oğan görüşmesinin kısa süre içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Exit mobile version