Yavuz Ağıralioğlu: Kılıçdaroğlu 2. turda da kazanamaz

Yavuz Ağıralioğlu: Kılıçdaroğlu 2. turda da kazanamaz

İYİ Parti’nin eski vekili Yavuz Ağıralioğlu’ndan CNN Türk ekranlarında Tarafsız Bölge programında kritik açıklamalar yaptı.  Ağıralioğlu “Kılıçdaroğlu ikinci turda kazanamaz” sözleriyle dikkat çekti.

Yavuz Ağıralioğlu, CNN Türk’te Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın İYİ Parti’den ayrılma süreci ve 14 Mayıs seçimleriyle ilgili sorularını yanıtladı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştiriler yönelten Ağıralioğlu “Dokuz kere yenilmiş birinin onuncu maçına kimse gitmez. Kılıçdaroğlu ikinci turda kazanamaz” dedi.

27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CNN Türk’te gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Ağıralioğlu’nun konuşmasından önce çıkanlar şöyle:

Ağıralioğlu’ndan Kılıçdaroğlu yorumu: Şaşırmadık

Uzunca zamandır Meclis’te milletin umudunu koruyarak konuşuyordum. Süreçle ilgili itirazlarım oldu. Hassasiyetlerimi paylaşırken böyle bir yolu tercih ettim. Bunu öngördüm. Muhalefetin milletin umudunu yönlendirmesi gerekir. Bu öngördüğümüz tabloyu en erken ve şiddetli söyledim. CHP ile siyasi beraberliğimizin, özgünlüğümüzü korumak iddiası vardı. Cumhurbaşkanlığı adaylığının belirlenmesi sürecinde bir istişareden ziyade bir dayatmanın olduğunu düşünüyorum. Kemal Bey’in adaylık hevesiyle henüz kantara çıkmamış partilerin eşit söz hakkıyla oturdukları masada bu fırsatı kullandıkları düşünüyorum. 50’ye 50’nin bir katıp yenmek değil 50’ye 50 katıp kazanalım dedik. Alırsak tüm memleketi huzurla yöneteceğiz diyelim dedik. Kazanacak aday hassasiyeti vurgulayalım dinlendirdik. Öngörülerimiz oldu, şaşırmadık.

Exit mobile version