Yine Refah Partisi Genel Lider Yardımcısı Sıkıntı: “(Sana kelam yeniden baharlar gelecek) Amerikan takviyeli baharlara bu milletin karnı tok”

Yine Refah Partisi Genel Lider Yardımcısı Sıkıntı: “(Sana kelam yeniden baharlar gelecek) Amerikan takviyeli baharlara bu milletin karnı tok”

Yine Refah Partisi Genel Lider Yardımcısı Cengiz Güç, Millet İttifakının seçimlerinde kullandığı “Sana kelam tekrar baharlar gelecek” sloganı hakkında, “Amerikan takviyeli baharlara bu milletin karnı tok, 14 Mayıs’ta Amerikan takviyeli bu baharı sandığa gömeceğiz” dedi.
Yeniden Refah Partisi Genel Lider Yardımcısı ve Ankara 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Cengiz Güç, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 3 gün kala İhlas Haber Ajansına gelebilecek değerlendirmelerde bulundu. Lider Yardımcısı Sıkıntı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı ile hem yaşama da hem de yürütme de görev alabilmek için çalıştırmaya devam ettiğini söyledi.

“Rusya yıkıldıktan sonra tek kutuplu dünyaya geçiliyor”
Yeniden Refah Partisi Genel Lider Yardımcısı Cengiz Güç, Türkiye üzerinde uzun vakitten beri büyük bir planlamayı savunarak, “1991 yılında İskoçya’da bir toplantı yapılıyor. Rusya yıkıldıktan sonra tek kutuplu dünyaya geçiliyor. Tek kutuplu dünyaya geçtikten sonra Margaret Thatcher bir açıklama yapıyor. ‘Bundan sonra konseptimiz değişti’ ne konsept? Düşman. Kızıl olan renkler yeşile çevrildi. ‘Hedefimiz Müslüman toplumları’ diye bir karar alınıyor. Bundan sonra George Bush açıklama yapıyor. ‘Ben ilah ile görüştüm, ilah bana artık haçlı seferini başlatabilirsin’ bu aslında büyük bir safsata ve adamların kabulü bu” diye konuştu.

“Amerikan dayanaklı baharlardan bu darı işe yaramaz”
Avrupa’nın Arap Baharı evinde söz söyleyen Lider Yardımcısı Güç, “Arap Baharında bütün İslam devletini 2’ye, 3’e böldüler. Millet İttifakının bugünkü mottoları ne? ‘Sana kelam yeniden baharlar gelecek’ Biz bu baharları çok güzel hedefler. Amerikan dayanaklı, baharlara bu milletin karnı tok. Amerikan dayanakları baharlarla bizim coğrafyamızda nelerin olduğunu insanımız çok âlâ görüyor. Amerikan dayanaklı baharlardan bu darının fayda sağlamayacağını net bir biçimde görüyoruz. 14 Mayıs’ta Amerikan dayanaklı bu baharı sandığa gömeceğiz” tabirlerini kullandı.

“Bir oy Erdoğan’a, bir oy Erbakan’a”
Yeniden Refah Partisi olarak Cumhurbaşkanlığı Recep Tayyip Erdoğan’ı yürütmenin başında, partilerinin demlenmesinin içinde yer almak isteyen müşteriler Lider Yardımcısı Güç, “Bir oy Erdoğan’a, bir oy Erbakan’a mutlak suretle ulusal görüşçüler meclisin içinde olmalı, milletvekillerimiz dinine, harcamalara, Kültüre medeniyet bedellerine bağlı bir biçimler bu çalışmaları yapıyorlar” dedi.

Exit mobile version