Adana Demirspor Kayserispor şifresiz canlı maç izle taraftarium24 Selçuk sports

Adana Demirspor Kayserispor şifresiz canlı maç izle taraftarium24 Selçuk sports

Adana Demirspor Kayserispor şifresiz canlı maç izle taraftarium24 Selçuk sports. Süper Lig’in 31. haftasında oynanan maç saat 16.00’da başlıyor ve bein sports 1 kanalından naklen yayınlanıyor.

Adana Demirspor Kayserispor şifresiz canlı maç izle

Adana Demirspor’da moraller yerinde. Süper Lig’de 2 hafta önce Kasımpaşa’yı 5 golle geçen Vincenzo Montella’nın ekibi, geçtiğimiz hafta içi Konyaspor deplasmanından 3 puan ile döndü ve Beşiktaş ile aradaki puan farkı 5’e indi. Son 3 maçını kazandılar ve bu hafta iç sahada Kayserispor karşısında maçın favorileri. Eksik bulunmuyor.

Kayserispor, Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşamaya başladı. 2 hafta önce Galatasaray deplasmanında 6-0 mağlubiyet ile ayrıldı ve son 2 maçında 5 puan kaybetti. Ayrıca hücum anlamında da zorlanıyorlar. Bu hafta Adana Demirspor deplasmanında işleri zor ve Lionel Carole sakatlandı.

Muhtemel kadrolar

Adana Demirspor: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Babajide Akintola, Emre Akbaba, Henry Onyekuru.

Kayserispor: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Oliver Kemen, Bernard Mensah, Carlos Mane, Mame Thiam, Mario Gavranovic.

Exit mobile version