Adana Demirspor Osijek maçı hangi kanalda ve saat kaçta canlı yayınanacak?

Adana Demirspor Osijek maçı hangi kanalda ve saat kaçta canlı yayınanacak?

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Osijek ile deplasmanda karşılaşacak. İlk maçta Osijek’i evinde 5-1 mağlup eden Adana Demirspor, bu skor avantajıyla play-off turuna kalmayı hedefliyor. Eğer Adana Demirspor, play-off turundaki rakibini de yenerse UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara kalacak.

Adana Demirspor Osijek maçı hangi kanalda?

Osijek ile Adana Demirspor arasındaki bu önemli maç, EXXEN platformu ve TV 8,5 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşma 17 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de başlayacak ve Opus Arena’da oynanacak. Maçın hakemi ise İngiltere Futbol Federasyonundan John Brooks olacak.

Adana Demirspor’un Avrupa macerası şu şekilde gelişti: Tarihlerinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele eden Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda Romanya’nın CFR Cluj takımını deplasmanda 1-1 ile berabere kaldıktan sonra sahasında 2-1 mağlup ederek bir üst tura çıkmıştı. 3. eleme turunun ilk maçında Osijek’i sahasında ağırlayan Adana Demirspor, bu maçtan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version