Adana Demirspor-Osijek maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Konferans Ligi Adana Demirspor maçı muhtemel 11’ler

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Hırvatistan temsilcisi Osijek’i evinde ağırlayacak. Patrick Kluivert yönetimindeki Mavi Şimşekler, taraftarı önünde avantaj için sahaya çıkacak. Adana Demirspor-Osijek maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve karşılaşma öncesi detaylar haberimizde.

Adana Demirspor-Osijek maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Konferans Ligi Adana Demirspor maçı muhtemel 11'ler

Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Hırvatistan temsilcisi Osijek’i konuk edecek. Karşılaşmayı Gürcistan Futbol Federasyonu’ndan hakem Goga Kikacheishvili yönetecek. Kikacheishvili’nin yardımcılıklarını David Akhvlediani ve Davit Gabisonia üstelenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Davit Kharitonashvili olacak.

Mavi-Lacivertliler 17 Ağustos’ta deplasmanda oynayacağı rövanş maçında turu geçmesi halinde, Play-Off turunda Avrupa Ligi’nden Olympiakos-Genk eşleşmesinin kaybedeniyle karşılaşacak.

Adana Demirspor’un sezon öncesi kadrosuna kattığı Andreaw Gravillon, CFR Cluj ile oynanan 2. eleme turu rövanş maçında kırmızı kart gördüğü için Hırvat ekibi karşısında forma giyemeyecek. Yeni transfer Mbaye Niang da listeye bildirilmedi.

Adana Demirspor-Osijek maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Yeni Adana Stadı’nda oynanacak Adana Demirspor-Osijek maçı maçı saat 21.00’de başlayacak ve TV8,5’tan şifresiz yayınlanacak.

Adana Demirspor-Osijek muhtemel 11’ler:

Adana Demirspor: Karacic, Svensson, Manev, Semih, Rodrigues, Stambouli, Emre, Yusuf, Belhanda, Akintola, Cherif Ndiaye
Osijek: Malenica, Grzan, Brlek, Mkrcthyan, Drambayev, Nejasmic, Evangelou, Jugovic, Spoljaric, Mierez, Caktas

Kluivert: Biz kazanacağız!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert maç öncesinde konuştu. Zorlu bir rakiple oynayacaklarını vurgulayan deneyimli hoca, “Bizim için taraftarımızın önünde oynamak büyük bir avantaj. Bunu Cluj karşısında gösterdik. Bu gücü kullanarak kazanmak istiyoruz” dedi.

Exit mobile version