AFC Bournemouth Liverpool maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Şelçuksport Golvartv canlı şifresiz izleme linki

AFC Bournemouth Liverpool maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Şelçuksport Golvartv canlı şifresiz izleme linki. Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün Bournemouth, Vitality Stadyumu’nda Liverpool’u konuk ediyor.

AFC Bournemouth Liverpool maçı canlı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’in 27. Haftasında Bournemouth ile Liverpool karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmayı, John Brooks ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu müsabaka beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

BOURNEMOUTH – LİVERPOOL MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Bournemouth Liverpool maçı ilk 11’ler

Bournemouth: Neto, J. Stephens, L. Kelly, A. Smith, M. Senesi, J. Lerma, D. Ouattara, J. Rothwell, P. Billing, J. Anthony, D. Solanke.

Liverpool: Alisson, V. van Dijk, I. Konaté, A. Robertson, T. Alexander-Arnold, Fabinho, H. Elliott, Stefan Bajčetić, Mohamed Salah, C. Gakpo, D. Núñez.

AFC Bournemouth Liverpool maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Şelçuksport Golvartv canlı şifresiz izleme linki

Öne çıkan detaylar

Liverpool ile oynadığı son yedi Premier Lig maçını kaybeden Bournemouth, bu karşılaşmalarda yediği 28 gole karşılık sadece bir gol bulabildi.

Bu sezon Bournemouth ile oynadığı Premier Lig maçını 9-0 kazanan Liverpool, tek sezonda bir rakibine en fazla 11 gol attı. Bunu toplamda beş kez başaran Kırmızlar, en son 2001/02 sezonunda Ipswich karşısında bu sayıda gol sevinci yaşadı.

Premier Lig’deki son beş maçında gol yemeyen Liverpool, daha uzun bir seriyi en son Aralık 2019-Ocak 2020 arasındaki yedi karşılaşmalık süreçte yakaladı.

Bu sezon Premier Lig’de en fazla gol atan Bournemouth oyuncusu olan Philip Billing (5), daha önceki üç sezonun toplamında ulaştığı sayıyı geride bıraktı (3). Danimarkalı oyuncu, Premier Lig tarihinin en hızlı golünü son hafta Arsenal filelerine gönderdi (9.11 saniye).

Görev yaptığı son sekiz resmi maçta 10 golde pay sahibi olan Mohamed Salah (5 gol & 5 asist), bu sezon beş karşılaşmada hem gol attı hem de asist yaptı.

Exit mobile version