Aile dizisinde Serhat kimdir? Anıl İlter kimdir, kaç yaşında?

Aile dizisinde Serhat kimdir? Anıl İlter kimdir, kaç yaşında?

Aile dizisinde Serhat kimdir? Anıl İlter kimdir, kaç yaşında? Show TV’nin Aile dizisi, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerinde yer aldığı bir yapım. Yüsra Geyik’in canlandırdığı Yağmur karakteri için eski nişanlısı olan Serhat Koruzade, diziye dahil olacak ve işleri karıştıracak.

Anıl İlter, Serhat Koruzade rolünü canlandıran oyuncudur. İlter, Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi mezunu bir oyuncu ve aynı zamanda sunuculuk da yapmaktadır. İlk kez Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Sedat karakteri ile profesyonel oyunculuk deneyimi yaşayan İlter, daha sonra birçok dizi ve filmin yanı sıra birçok ünlü markanın programlarında sunuculuk yapmıştır. İlter, şu anda kendi yapım firması olan Absürt Yapım’da yapımcılık yapmaktadır.

Aile dizisinde Serhat kimdir?

Anıl İlter, Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi mezunu bir oyuncudur. Profesyonel futbolculuk kariyerinin ardından oyunculuk ve sunuculuk yapmaya yönelen İlter, reklam filmlerinde oynadıktan sonra Kuşdili oyunculuk merkezinden oyunculuk eğitimi almıştır.

İlk profesyonel oyunculuk deneyimini 2010 yılında Sedat karakteri ile Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde yaşayan İlter, 2012 yılına kadar bu rolü üstlenmiştir. Kahireli Palas, Kavak Yelleri, Gece Gündüz, Ölümsüz Kahramanlar gibi birçok dizi ve Üç Arkadaş filmi gibi yapımlarda da rol almıştır. 2014 yılında Kızıl Elma dizisi ve 2015 yılında Kara Ekmek dizisinde de rol almıştır.

Anıl İlter, aynı zamanda Köstebekgiller: Perili Orman filminde de rol almıştır. Ayrıca, Alabora, Ekmek Arası, FotoModo, Fazla Mesai, Cevap Sende gibi televizyon programlarında sunuculuk yapmıştır. Şu anda kendi yapım firması olan Absürt Yapım’da yapımcılık yapmaktadır.

İlter, 2009 yılında İpek İlter ile evlenmiştir ve bu evlilikten bir kızı vardır. İlter, koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.

Exit mobile version