Alanyaspor Beşiktaş maç özeti izle 1-3 Maçın geniş özeti ve gollerin videosu

Alanyaspor Beşiktaş maç özeti izle 1-3 Maçın geniş özeti ve gollerin videosu

Alanyaspor Beşiktaş maç özeti izle 1-3 Maçın geniş özeti ve gollerin videosu sizlerle. Beşiktaş, Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı ve maçı 3-1 kazanarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü. Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanan maçta Beşiktaş, rakibine üstünlük sağlayan taraf oldu.

Alanyaspor Beşiktaş maç özeti izle 1-3

Maça hızlı başlayan Beşiktaş, 9. dakikada Rachid Ghezzal’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarıda da Beşiktaş’ın baskısı devam etti. 54. dakikada Cyle Larin, farkı ikiye çıkaran golü attı ve Beşiktaş’ın üstünlüğü 2-0’a yükseldi.

Antalyaspor, 67. dakikada Orgill’in golüyle farkı bire indirse de Beşiktaş, 80. dakikada Gökhan Töre’nin attığı golle skoru 3-1’e getirdi ve maçın sonucunu belirledi.

Beşiktaş bu galibiyetle puanını 70’e yükseltirken, liderlik koltuğunda yer alan Medipol Başakşehir’in 4 puan gerisinde 2. sıradaki yerini korudu. Antalyaspor ise 35 puanla ligde 14. sırada kaldı.

Beşiktaş’ın bu galibiyeti, şampiyonluk yarışındaki iddiasını devam ettirmesi açısından oldukça önemli. Siyah-beyazlılar, ligde kalan son maçlarında da başarılı sonuçlar alarak zirve mücadelesinde avantaj sağlamak istiyorlar.

Maç kadroları 11’ler

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Ömer, Veysel, Cemali, Erdal, Fernando, Fredy, Larsson, Doğukan, Wright.

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Saiss, Welinton, Masuaku, Hadziahmetovic, Maxim, Gedson Fernandes, Redmond, Cenk Tosun, Aboubakar.

Exit mobile version