Alanyaspor Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Selçuksport Golvartv Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izleme linki

Alanyaspor Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Selçuksport Golvartv Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izleme linki. Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Alanyaspor Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi ağırlıyor.

Alanyaspor Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle

Süper Toto Süper Lig’in 26. haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi, Mete Kalkavan ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu mücadele beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

ALANYASPOR – FENERBAHÇE MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ….

23 maçta 51 puan toplayan Fenerbahçe 2. sırada yer alıyor. 28 puana sahip Corendon Alanyaspor ise haftaya 11. sırada girdi.

Alanyaspor Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium24 Selçuksport Golvartv Fenerbahçe maçı canlı şifresiz izleme linki

ALANYASPOR – FENERBAHÇE MAÇI İLK 11’LERİ

Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Umut, Efecan, Efkan, Cavaleiro, Candaias, Rassoul, Koulourıs, Yusuf, Lusamba.

Fenerbahçe: Altay, Gustavo, Samet, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Arao, Ferdi, Diego Rossi, İrfan Can, Joao Pedro, Valencia.

Öne çıkan detaylar

  1. Süper Lig’de Fenerbahçe ile karşılaştığı son iki maçı beşer gol yiyerek kaybeden Alanyaspor (2-5 & 0-5), en üst ligde sadece Beşiktaş (31 gol; 14 maç) karşısında daha fazla gole izin verdi (28 gol; 13 maç).
  2. Alanyaspor’a konuk olduğu son dört Süper Lig maçındaki tek galibiyetini son karşılaşmada alan Fenerbahçe (1B 2M), daha önceki iki ziyaretinden kayıpsız dönmüştü.
  3. İstanbul takımlarını ağırladığı son sekiz Süper Lig maçının sadece birini kazanan Alanyaspor (5B 2M), tek galibiyetini son karşılaşmada İstanbul Başakşehir’den aldı (1-0).
  4. Bu sezon Süper Lig deplasmanlarında oynadığı 11 maçın yedisini kazanan Fenerbahçe (2B 2M), bu puan kayıplarını 2+ gol atamadığı karşılaşmalarda yaşadı.
  5. Süper Lig’deki son altı maçının sadece birini kazanan Alanyaspor (1B 4M), bu dönemdeki tek galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada aldı (1-0 vs İstanbul Başakşehir) ve diğer mücadelelerde kalesinde en az ikişer gol gördü.
  6. Bu sezon Süper Lig’de en fazla penaltı golü atan takım Fenerbahçe (10). Ligde bu şekilde Alanyaspor’dan daha fazla gol yiyen bir takım bulunmuyor (6; İstanbulspor, Konyaspor & Ümraniyespor).
  7. 2022/23 Süper Lig sezonunda önde (rakip kaleden itibaren ilk 40 metre) en fazla top kapan takım olan Fenerbahçe (243), aynı zamanda bu şekilde en fazla gol atan ekip (7). Alanyaspor ise bu bölgede kaptırdığı toplarla en fazla gol yiyen taraf (8).
Exit mobile version