Alanyaspor üç Brezilyalı futbolcu transfer etti

Transfer çalışmalarını sürdüren Alanyaspor, sağ kanat, ön libero ve savunmaya Brezilya'dan takviye yaptı.

Alanyaspor üç Brezilyalı futbolcu transfer etti

Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, Brezilya’dan savunma oyuncusu Eduardo Bauermann, sağ kanat oyuncusu Carlos Eduardo ve ön libero Richard Coelho’yu renklerine bağladı.

27 yaşındaki Richard Coelho ve 29 yaşındaki Eduardo Bauermann ile 2, 26 yaşındaki Carlos Eduardo ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Brezilyalı futbolcu Bauermann da Alanyaspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirtti.
Kendisine destek olanlara teşekkür eden Bauermann, “Motive olmuş durumdayım. Süper Lig’i de biliyorum. Takip ediyordum” ifadelerini kullandı.

Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Carlos Eduardo ise Alanyaspor’a ciddi katkıda bulunacağına inandığını belirtti. Hem kendisinin hem de Alanyaspor’un hedefleri için çok çalışacağını aktaran Carlos Eduardo, “Taraftarların, beni saha içerisinde görmelerini istiyorum. Agresif bir oyuncuyum. Beni seveceklerini ve onları mutlu edeceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

Richard Coelho da Alanyaspor’da olduğu için mutluluk duyduğunu belirtti. Kendisine güvendiğini aktaran Brezilyalı futbolcu, “Bu takımla başarılı olacağımıza inanıyorum. Takıma her alanda katkı sağlayacağımı da düşünüyorum. Bu forma altında elimden gelen her şeyi yapacağım. Sahada bütün gücümle takım arkadaşlarıma katkı vereceğim” diye konuştu.

Exit mobile version