Alanyaspor Ümraniyespor şifresiz canlı izle Justin tv taraftarium24 Alanya Ümraniye selçuksports izle

Alanyaspor Ümraniyespor şifresiz canlı izle Justin tv taraftarium24 Alanya Ümraniye selçuksports izle

Alanyaspor Ümraniyespor şifresiz canlı izle. Süper Lig’de bu akşam saat 20:00’da başlayan karşılaşma beın Ssorts kanalından naklen yayınlanıyor Justin tv taraftarium24 Alanya Ümraniye selçuksports izle.

Süper Lig’de istikrar yakalamakta zorlanan Alanyaspor, geçtiğimiz hafta Gaziantep FK karşısında hükmen galip geldi. Ancak, bu galibiyet, sezon başından beri yaşadıkları zorlukları ve küme düşme tehlikesini ortadan kaldırmadı. Son beş maçta sadece bir galibiyet alabilen Alanyaspor, bu hafta Ümraniyespor’u evinde ağırlayacak.

Alanyaspor Ümraniyespor şifresiz canlı izle

Alanyaspor’da Idrissa Doumbia ve Umut Güneş kart cezalısı durumda, Daniel Candeias ise sakatlık sebebiyle forma giyemeyecek.

Süper Lig’in son sırasında yer alan ve küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Ümraniyespor, son haftalarda umutlarını azaltmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Ümraniyespor, bu hafta Alanyaspor deplasmanına çıkacak. Takımın yeni teknik direktörü Mustafa Er olurken, Mert Yılmaz sakatlık sebebiyle forma giyemeyecek.

İki takım arasındaki maç, hem Alanyaspor’un istikrar arayışı hem de Ümraniyespor’un küme düşme tehlikesi açısından büyük önem taşıyor.

Maç kadroları

Alanyaspor: Runarsson, Furkan Bayır, Rassoul, Balkovec, Leroy Fer, Lusamba, Yusuf Özdemir, Candeias, Efecan Karaca, Cavaleiro ve Hassan.

Ümraniyespor: Orkun Özdemir, Popov, Glumac, Epureanu, Onur Atasever, Serkan Göksu, Sackey, Mrsic, Kayode, Sekidika, Umut Nayir.

Exit mobile version